Twitter Kapatıldı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Twitter'ın kapatılmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hiç kimse endişelenmesin, sadece mahkeme kararlarını uygulamayan Twitter'ın merkezine bir uyarıdır" dedi.

habertürk

Arınç ta böyle bi açıklama yapmış
bence yasak bi süre sonra kalkacak

Son düzenleme:
içki masaları.Kastettiğinin nereye vardığını herkes anladı....Zihniyet nerde koca yarabbim.

Zihniyet demokraside çoğunluk neyi kabul ediyorsa o olur,bazı şeyleri görmezden gelirsen sonuçlarına katlanırsın..

ingiltere'de sokak eylemleri çıktığında anında tüm dünyaya internet erişimini engelleyen ingiltere değilmiydi? Almanya'da kan gövdeyi götürdü..orada interneti erişime kapatarak polislerin vatandaşlara uyguladığı zulmü, orantısız saldırıyı dünyadan gizlemedi mi? Kendi menfaatleri söz konusu olunca onlara herşey mübah ama türkiye olunca endişe duyuyorlar öyle mi? Sen başbakana el hareketi dair herşeyi yap söyle başbakan da baksın yüzüne oldu canım . Sonrada diktatör olsun . Hevesiniz her zaman ki gibi kursağınızda kalacak

Hanımlar,
kavga kavga nereye kadar.

Sizleri hep uyardım değil mi ? Sadece site kurallarıyla ilgili değil, yasalarla ilgili de uyardım, yetmedi bölüme kanunları koydum, eleştirmekle iftira, karalama, hakareti birbirine karıştırdınız hepiniz.

Bu konu hakkında bir sürü bildirim gelmiş, şimdi hepsine bakıyorum.

30 marttan sonrası daha çetin geçecek... Benim de Abdullatif Şener'in Başbakan düşmemek için ülkeyi savaşa bile sürükler sözü aklıma geliyor

Son düzenleme:

Üzgünüm ben sizin gibi kimseyle polimiğe girmem bi sıkıntım olmadığından düşüncelerimi söylemekte özgürüm sizinde beni alıntılayıp bişeyler yazma hakkınız var tabi ins. Bunları aramazsınız iyi günler

Evet parkon aynı fikirdeyim.
Sokakları karıştıran bunlardan nemalanan bellidir.
Aksine sağduyu çağrısı yapanda bir muhalefet var.
Muhalafetin istediği tek şey ortaya atılan iddialardan hükümetin aklanması.
Fezlekeler bile meclise binbir türlü olayla geliyor okunmuyor bilmem kaç ay öncesinde patlak vermiş olay için daha yeni meclis soruşturması için 4 bakan imza veriyor falan falan...
Sürekli örtbas edilmeye çalışılan bir şeyler varmış hissine kapılıyorum.
İç savaş korkum hep var ve hiç uzak değil gibi geliyor bana

Son gelişmeye DİKKAT arkadaşlar

Twitter geri adım attı
Twitter'a girişlerin kapatılması üzerine harekete geçen twitter, kendine avukat tuttu. Avukatlar mahkeme kararlarını görüşmek için Ankara'ya gitti.

Alınan mahkeme kararlarını yerine getirmediği için kapatılan Twitter, Türkiye'nin isteklerini yerine getirmek için harekete geçti.

YOUTUBE KADAR DİRENEMEDİLER
Daha önce Youtube, Türkiye'deki mahkeme kararlarının hiçbirini takmadığı için erişim engellenmiş, 2 yıl sonra Youtube pazar payını kaybetmemek için geri adım atmıştı. Kısa süre içinde youtube Türk hükümeti ile işbirliğine gitmiş, zararlı içerikleri yayından kaldırmıştı. Twitter ise youtube'dan çok daha kısa süreyle, "1" gün içinde geri adım atarak Ankara ile temasa geçti.

Şimdiye kadar Türkiye'de bir avukat dahi bulundurmayan kurum, bugün ilk iş olarak bir avukatlık firmasıyla anlaştı. ELİG isimli avukatlık firmasına vekalet veren Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Gönenç Gürkaynak isimli hukukçu ile anlaştı.

AVUKATLAR ACİL OLARAK ANKARA'YA UÇTU
Avukat Gönenç Gürkaynak, twitter temsilcisi olduktan sonra ilk iş olarak Ankara'ya uçtu.

TWİTTER YASAĞINI BİTİREBİLECEK GÖRÜŞME
Avukatlar TİB Başkanı Ahmet Cemaleddin Çelik ile biraraya gelecek. Twitter TİB'e mahkeme kararlarını uygulamaya hazır olduğunu ve bunun için işbirliği yapacaklarını iletecekler.

TİB'in bu görüşmenin neticesine göre Twitter'i erişime açabileceği bildiriliyor. Twitter'in önünde sayısız şikayet ve mahkeme kararları olduğu öğrenildi.

TİB NİYE KAPATMIŞTI?
TİB, twitter'i kapatma sebebini bu sabah yazılı bir açıklama ile ayrıntılı olarak duyurmuştu. Twitter'ın alınan hiçbir mahkeme kararını uygulamadığı duyurulmuş ve bunun gereği yapıldığı taktirde sosyal medya mecrasının iletişime açılacağı vurgulanmıştı.

http://www.ensonhaber.com/twitter-geri-adim-atti-2014-03-21.html

durum buysa iyi olmuş aslında

Başbakan savaşa sürükleseydi bu zamana kadar koltuğu çok kez sallandı ,neden hep halka sakin olun dedi .
AK PARTİ lilerin eli armut mu topluyor sanıyorsunuz siz
Bunca Başbakana yapılanlardan sonra onlar sokaklarda dökülemez miydi ,miting yapamaz mıydı sanıyorsunuz .
Bizler sokağa çıkmıyorsak bu bizim sağduyumuzdan kaynaklanıyor .
Sokaklara çıkıp ,yakıp yıkıp bu ülkeye zarar verme derdinde değiliz biz ..
Biz tepkimizi ,fikrimizi bu ülkeyi kaosa sürüklemeden gidip sandıkta veriyoruz.
Arada çok büyük bir fark var .
Siz yatın kalkın tepkisini sandıkta verenlere dua edin .
Bizler de sokağa dökülürsek işte asıl o zaman ne olur düşünemiyorum bile..
Pes yani ..CHP ülkedeki bütün kaos oluşturabilecek mitinglerin hepsine destek verdi ,hepsini azdırdı sokaklarda döktü ,hala sakin olun dedi diyorsunuz .
Kılıçdaroğlu sakin olun deseydi onca insan sokaklarda dökülmezdi ,gidin sandıkta gösterin tepkinizi deseydi bunca şey olmazdı ama işine yaradı tabi.
MHP ye gelince konuşmayı bile kağıttan okuyan bir başkanları var başlarında ,zaten Bahçeliyi MHP yi pasifleştirmek için başa getirdiler ,istediklerini de elde ettiler ,paşa paşa muhalefete hizmet veriyor ,Türkeş olsaydı çok daha farklı bir MHP olurdu o ayrı ama Bahçeliyi bir lider olarak hiçbir zaman görmüyor ,ne o ne kılıçdaroğlu liderlik özelliklerine vasıf insanlar bir kere hiç değiller .
Kaldıki sükûnet çağrısı yapacak durumları da yok ..
Öyle olsa sokaklara çıkılmazdı..

Zihniyet demokraside çoğunluk neyi kabul ediyorsa o olur,bazı şeyleri görmezden gelirsen sonuçlarına katlanırsın..

işte bunu insanlar anlasa hiç bir sorun kalmayacak ama kimsenin demokrasiden bile haberi yok
kendi haklarının ihlal edildiğini düşününce sokaklara çıkmak demokrasi oluyor da ,demokraside çoğunluk neyi kabul ediyorsa o olur demokrasi olmuyor ..

bence kapatmanın bi yolunu bulamadılar kendi adlarını temizlemek için bunu yapıyorlar

Bahçeli Kılıçlar oğlu kendi partisinin el hareketini kullandı diye tv de demediğini bırakmadı ,oysa akp yi istemiyorlarsa koalisyon gibi bir şey oluşturmaları gerek,öyle biryaklaşım hissetmedim şahsıma ..halkımın iyiliğini istiyorum diyorsan ortak çalışmada niye bulunmuyorsun..

sonsuz kere alkışlıyorum seni çılgın anne. yakıp yıkmakta üstlerine yok bide sağduyuluyuz demiyorlar mı

bu arada tolin acayip işletildi az önce : ))))

KK Pro kart için telefon ettim savcılıktan arıyorum diye konuya girdim gerisini siz hesap edin : )

Deminden beri okuyorum, yazıyorum siliyorum yazıyorum siliyorum
Bazılarının konuşmaları hiç hoş değil gerçekten. Bir kaç sayfa önce hakaret etmeden konuşalım mesajı verip de bir kaç sayfa sonra karşı görüşe hakaret edenler falan, hey Allahım

Neyse şu curcunalı dönemi banlanmadan geçirirsem iyidir

He bu arada, twitterın kapatılmasıyla ilgili elle tutulur bir şey var mı? Haber sitelerinin her biri farklı bir şeyler söylemiş. Kimisi sahte hesaplardan bahsetmiş kimisi bilgilerden. Nedir aslı astarı?Tam algılayamadan yorum yapmayacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…