- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi PembeLokum
-
içki masaları.Kastettiğinin nereye vardığını herkes anladı....Zihniyet nerde koca yarabbim.
ay sayfalar oku oku bitmediNeyse tek bişey dicem bianda herşey yasaklansın ne net ne tv kalsın gene bu adamın peşindekiler oh iyi oldu dicekler mi merak ediyorum Hoş derler diye düşünüyorum Ayrıca dikdatörün googleda açıklamadına bakın bakalım aklınıza ilk kim geliyor Neyse ki her diktatörün sonu kötü bitmiş bi sevindiğim yanı bu hala umut var
Ciddi korkulacak durumdayız.
Ben artık sayın Başbakanın o koltuğu asla bırakmayacağını çok iyi anlamış durumdayım.
Bırakmak durumunda kalacağını farkederse bu ülkeyi felakete sürükleyecek,iç savaş çıkartacak.
Adı da dış güçler olacak.
Şunuda belirteyim;ne Bahçeli 'yi nede Kılıçdaroğlu 'nu bu güne kadar yeterli bulmadım,aksine iktidar ve Amerika nın ekmeğine yağ sürdüklerini düşündüm hep,ama ilk kez iyiki ikiside bu kadar aklı başında diyorum.
Hükümet kışkırttıkça onlar uyarıyor,''sakın oyuna gelmeyin,sakin olun''..
Mhp nin başında Erdoğanın yarısı kadar fütursuz,lafının nereye gittiğini bilmeyen bir adam olsa idi şuan bu ülke içsavaşın içinde idi.
Dediğim gibi,bu ülkede savaşı ne dış güçler,ne CHP,nede MHP çıkartır...Ancak hükümet herşeyin bittiğini anlarsa o koltuğu bırakmamak için bu yola başvuracaktır.
ingiltere'de sokak eylemleri çıktığında anında tüm dünyaya internet erişimini engelleyen ingiltere değilmiydi? Almanya'da kan gövdeyi götürdü..orada interneti erişime kapatarak polislerin vatandaşlara uyguladığı zulmü, orantısız saldırıyı dünyadan gizlemedi mi? Kendi menfaatleri söz konusu olunca onlara herşey mübah ama türkiye olunca endişe duyuyorlar öyle mi? Sen başbakana el hareketi dair herşeyi yap söyle başbakan da baksın yüzüne oldu canım . Sonrada diktatör olsun . Hevesiniz her zaman ki gibi kursağınızda kalacak
Tamam iste basbakanimizin istedigi de buydu hadi hayirli olsun :)
Ben artık sayın Başbakanın o koltuğu asla bırakmayacağını çok iyi anlamış durumdayım.
Bırakmak durumunda kalacağını farkederse bu ülkeyi felakete sürükleyecek,iç savaş çıkartacak.
Şunuda belirteyim;ne Bahçeli 'yi nede Kılıçdaroğlu 'nu bu güne kadar yeterli bulmadım,aksine iktidar ve Amerika nın ekmeğine yağ sürdüklerini düşündüm hep,ama ilk kez iyiki ikiside bu kadar aklı başında diyorum.
Mhp nin başında Erdoğanın yarısı kadar fütursuz,lafının nereye gittiğini bilmeyen bir adam olsa idi şuan bu ülke içsavaşın içinde idi.
Dediğim gibi,bu ülkede savaşı ne dış güçler,ne CHP,nede MHP çıkartır...Ancak hükümet herşeyin bittiğini anlarsa o koltuğu bırakmamak için bu yola başvuracaktır.
Son gelişmeye DİKKAT arkadaşlar
Twitter geri adım attı
Twitter'a girişlerin kapatılması üzerine harekete geçen twitter, kendine avukat tuttu. Avukatlar mahkeme kararlarını görüşmek için Ankara'ya gitti.
Alınan mahkeme kararlarını yerine getirmediği için kapatılan Twitter, Türkiye'nin isteklerini yerine getirmek için harekete geçti.
YOUTUBE KADAR DİRENEMEDİLER
Daha önce Youtube, Türkiye'deki mahkeme kararlarının hiçbirini takmadığı için erişim engellenmiş, 2 yıl sonra Youtube pazar payını kaybetmemek için geri adım atmıştı. Kısa süre içinde youtube Türk hükümeti ile işbirliğine gitmiş, zararlı içerikleri yayından kaldırmıştı. Twitter ise youtube'dan çok daha kısa süreyle, "1" gün içinde geri adım atarak Ankara ile temasa geçti.
Şimdiye kadar Türkiye'de bir avukat dahi bulundurmayan kurum, bugün ilk iş olarak bir avukatlık firmasıyla anlaştı. ELİG isimli avukatlık firmasına vekalet veren Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Gönenç Gürkaynak isimli hukukçu ile anlaştı.
AVUKATLAR ACİL OLARAK ANKARA'YA UÇTU
Avukat Gönenç Gürkaynak, twitter temsilcisi olduktan sonra ilk iş olarak Ankara'ya uçtu.
TWİTTER YASAĞINI BİTİREBİLECEK GÖRÜŞME
Avukatlar TİB Başkanı Ahmet Cemaleddin Çelik ile biraraya gelecek. Twitter TİB'e mahkeme kararlarını uygulamaya hazır olduğunu ve bunun için işbirliği yapacaklarını iletecekler.
TİB'in bu görüşmenin neticesine göre Twitter'i erişime açabileceği bildiriliyor. Twitter'in önünde sayısız şikayet ve mahkeme kararları olduğu öğrenildi.
TİB NİYE KAPATMIŞTI?
TİB, twitter'i kapatma sebebini bu sabah yazılı bir açıklama ile ayrıntılı olarak duyurmuştu. Twitter'ın alınan hiçbir mahkeme kararını uygulamadığı duyurulmuş ve bunun gereği yapıldığı taktirde sosyal medya mecrasının iletişime açılacağı vurgulanmıştı.
http://www.ensonhaber.com/twitter-geri-adim-atti-2014-03-21.html
Başbakan savaşa sürükleseydi bu zamana kadar koltuğu çok kez sallandı ,neden hep halka sakin olun dedi .Ciddi korkulacak durumdayız.
Zihniyet demokraside çoğunluk neyi kabul ediyorsa o olur,bazı şeyleri görmezden gelirsen sonuçlarına katlanırsın..
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Twitter'ın kapatılmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hiç kimse endişelenmesin, sadece mahkeme kararlarını uygulamayan Twitter'ın merkezine bir uyarıdır" dedi.
habertürk
Arınç ta böyle bi açıklama yapmış
bence yasak bi süre sonra kalkacak
kullandığın tarayıcıya göre değişiyordur sorunu hallettin mi bilmiyorum ama burdan da bakıp deneyebilirsin
Eki Görüntüle 1031463
başbakan savaşa sürükleseydi bu zamana kadar koltuğu çok kez sallandı ,neden hep halka sakin olun dedi .
Ak parti lilerin eli armut mu topluyor sanıyorsunuz siz
bunca başbakana yapılanlardan sonra onlar sokaklarda dökülemez miydi ,miting yapamaz mıydı sanıyorsunuz .
Bizler sokağa çıkmıyorsak bu bizim sağduyumuzdan kaynaklanıyor .
Sokaklara çıkıp ,yakıp yıkıp bu ülkeye zarar verme derdinde değiliz biz ..
Biz tepkimizi ,fikrimizi bu ülkeyi kaosa sürüklemeden gidip sandıkta veriyoruz.
Arada çok büyük bir fark var .
Siz yatın kalkın tepkisini sandıkta verenlere dua edin .
Bizler de sokağa dökülürsek işte asıl o zaman ne olur düşünemiyorum bile..
Pes yani ..chp ülkedeki bütün kaos oluşturabilecek mitinglerin hepsine destek verdi ,hepsini azdırdı sokaklarda döktü ,hala sakin olun dedi diyorsunuz .
Kılıçdaroğlu sakin olun deseydi onca insan sokaklarda dökülmezdi ,gidin sandıkta gösterin tepkinizi deseydi bunca şey olmazdı ama işine yaradı tabi.
Mhp ye gelince konuşmayı bile kağıttan okuyan bir başkanları var başlarında ,zaten bahçeliyi mhp yi pasifleştirmek için başa getirdiler ,istediklerini de elde ettiler ,paşa paşa muhalefete hizmet veriyor ,türkeş olsaydı çok daha farklı bir mhp olurdu o ayrı ama bahçeliyi bir lider olarak hiçbir zaman görmüyor ,ne o ne kılıçdaroğlu liderlik özelliklerine vasıf insanlar bir kere hiç değiller .
Kaldıki sükûnet çağrısı yapacak durumları da yok ..
öyle olsa sokaklara çıkılmazdı..
Işte bunu insanlar anlasa hiç bir sorun kalmayacak ama kimsenin demokrasiden bile haberi yok
kendi haklarının ihlal edildiğini düşününce sokaklara çıkmak demokrasi oluyor da ,demokraside çoğunluk neyi kabul ediyorsa o olur demokrasi olmuyor ..
bence kapatmanın bi yolunu bulamadılar kendi adlarını temizlemek için bunu yapıyorlar
bu arada tolin acayip işletildi az önce : ))))
KK Pro kart için telefon ettim savcılıktan arıyorum diye konuya girdim gerisini siz hesap edin : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?