Twitter dan anlayan yardım etsin

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
38
Merhaba annelerin anneler günü kutlu olsun.. Twitter hesabım yok. Nasıl kullanıldığını da bilmiyorum. Geçen gece eşimin sosyal medya hesaplarını Google üzerinden ismini yazarak araştırdım. 200 takip edilen 550 takipçi. Neyse takip ettiklerine baktım bayanlar vardı onları inceledim.. Birisi yaşadığımız şehre yarım saat uzaklıkta bir şehirden.. Neyse eşimle ortak birkaç bişeyin buldum tuttuğu takımın tam bir fanatiğidir anlatamayacağım kadar futbol tutkunu.. Neyse bayanı sordum tanımıyorum bişeyini beğenmiştim demek ki o arada takibe almışım. Tanımıyorum sileyim. Sonra takipçileri500 kişinin yarısı bayan ve yarısını da ben tanımıyorum. Sorduğumda twitter facebook gibi arkadaşlık yeri değil takip etse ne olacak bilmem ne. Neyse arkadaşlar bana yardım edin. Bu konuda lütfen bunlar ne acaba

Twitter ortamında bazı kullanıcılar takipçi sayılarını arttırmak için tanımadığı insanları takip edebiliyor. Benim de twitter hesabımda tanımadığım takipçilerim var, ve bende tanımadığım ama twitleri hoşuma giden hesapları takip ediyorum. Normal bence takılmayın, küçük şeyler bunlar.

Ben de tanımadığım insanları takip ediyorum, onlar da beni. İlla ki ortak bir nokta var ki denk gelip takipleşmişiz. Önemi yok yani.

Takip etmiş o kesin de yani ne amaçla takip ettiğini bilemem, duruma bağlı değişir.

Ben de cok fazla kişiyi takip ediyorum kadın erkek özellikle fenomenleri. Abartmayın ya.

Gerçekten de Twitter Facebook instagram gibi değil tanımadığın kişileri de takip edebiliyorsun hani paylaşımları falan hoşuna gitmiştir öylesine takip etmiştir belki ben de tanımadığım bikaç kişiyi takip ediyorum yada beni tanımayanlar da takip ediyor Twitter daha çok paylaşım odaklı bi sosyal medya tabiki eşinizin gerçek niyetini bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…