Twıst Bel İnceltir mi?

heide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
80
0
kızlar step ve twıstın bır arada oldugu bır alet almıstım ama bıkac kere kullandıktan sonra sankı faydası olmıycakmıs gıbıme geldı ve sımdı hıc calısmak ıstemıyorum acaba arnızda bu aletle ıncelen oldumu twıst gercekten bel ınceltıyomu bu konuda olumlu deneyımlerı olanlar varsa lutfen yazsın bu benı motıve eder ve tekrar calısmaya baslarım.a.s.

twist shape uzun zaman kullandım beli gerçekten inceltiyor, bi ara formumu korumamda çok etkili olmuştu, yalnız inanılmaz bacak kası yapıyor üst bacaktan bahsediyorum ben şu anda kullanmıyorum, koşu bandıda kullandım twist shapeden sonra o da kilo vermemde etkili oldu yalnız çok sıkılıyodum koşu bandında şimdi pilates yapmaya başlıcam, bu aralarda dışarda yürüyüş yapıyorum.

ozaman kullanmaya devam edıyım canım tesekkurlerhihoyyyt

twist aleti bel yan kaslarını calısdırmakda etkılıdır yanlış kullanıldıgında ıleriki yaşlarda omurilik zedelenmesine kadar zararverebilir,doğru şekide kullanıldıgı takdırde bel kaslarını sıkılaşdırarak incelmede etkili olacakdır:)

ben de almak istiyorum acaba marka söyleyebilir miisn yada özelden atın çok hoşuma gidiyo parklarda da var ama malum parkta insan ne kadar rahat olur ki

ben de twist&shape adındaki aleti aldım ama bacaklarımı kalınlaştırmak için. fitness hocası önermişti. bazı yorumlarda ise zayıflamak amacıyla kullanıldığını okudum. oysa ki aksine benim kilo almaya ihtiyacım var. yani kafam karıştı. kullanayım mı kullanmayayım mı kararsızım şimdi. :uhm:

kıslar tıwıst baska alet tıwist shape baska alet twist yuvarlak ustune cıkıp sagsol yapıyosun

arkadaslar..
twist aletinin bacak kası yaptıgını duyanlar,deneyenler nasıl yaptıgını acıklayabılır mı?sadece bel kaslarını çalıstırmıyor mu?

bende twist aldım ama henüz düzenli olarak kullanmaya başlamadım...twist ile twist shape arasındaki fark nedir ki?

twist stepper denilen bacaklarda kas yapan alet bu arkadaşlar. dizlere çok baskı yapıyormuş bende menüsküs olduğundan kullanamıyorum.
104309_66927.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/232639-zayifliyorum-cok-mutluyum.html

bu topikte bu aleti kullanarak zayıflıyorlar

kızlar ya ben de netten baktım biraz önce.... meğersem benim stepper olarak bildiğim aletmiş ve evde de var eşim almıştı kendisi için...gerçekten bacakları kalınlaştırıyorsa ben de yapayım bari....

bende twist aldım ama henüz düzenli olarak kullanmaya başlamadım...twist ile twist shape arasındaki fark nedir ki?

twist bildiğin twist hareketi canım yerde yuvarlak bi tabla var beden sabit ayaklarla sağ sol hareket yapıyosun

twist bildiğin twist hareketi canım yerde yuvarlak bi tabla var beden sabit ayaklarla sağ sol hareket yapıyosun

evet canım ben de aldım geçen gün düzenli yapmıyorum ama şu belimi inceltmem için düzenli olarak yapmaya başlamam gerekkaydirigubbakcemile3
ama göbeğim ve midem için aldığım ab rocket diye mekik aleti aldım gerçekten çok memnun kaldım midem özellikle epey azaldı ....

evet canım ben de aldım geçen gün düzenli yapmıyorum ama şu belimi inceltmem için düzenli olarak yapmaya başlamam gerekkaydirigubbakcemile3
ama göbeğim ve midem için aldığım ab rocket diye mekik aleti aldım gerçekten çok memnun kaldım midem özellikle epey azaldı ....

bende de göbek kaldı 6 aylık hamile gibi duruyor. bende başlıcam bişeylere araştırma yapıyorum . ev küçük olduğundan pek alet alamam ama step yada plates bişeyler yapmam lazım artık

bende de göbek kaldı 6 aylık hamile gibi duruyor. bende başlıcam bişeylere araştırma yapıyorum . ev küçük olduğundan pek alet alamam ama step yada plates bişeyler yapmam lazım artık

bu dediğim mekik aleti öyle çok yer kaplamıyor canım...bek çok memnun kaldım...tavsiye ederim...

şükocum twist yuvarlak üstune cıkıyosun sag sol yapıyosun belını yan sımıtları calıstıyıoo twist shape ise bacak kaslarını çalıstırıyo üzerıne cıkıyosun inip cıkıyosun cnm

ben twist shape kullanıyorum
bir haftadır düzenli kullanıyorum
çok etkisini gördüm
sadece bacakları çalıştırmakla kalmıyor aynı zamanda bel,karın ve popoda da etkili.

belde etkin olabilimesi için sağ sol adımları atarken belden kırarak atılırsa bel çalışır ama üstüne çıkar sadece bacak çalıştırır vücudu hareket ettirmezseniz bele etkisi olmaz.

ben ayrıca pilates yapıyorum bir haftadır.öyle çok kilo vermememe rağmen arkadaşlar inceldiğimi söylediler.

sonuçlarını görmeye başladığım için yılmadan devam edicem :)

Son düzenleme:
tebrık ederım begonyacım senıııı bende spora basladım cok kılo wermedım ama 42 bendenden 38 40 düştüm 2 ayda hergun yapıyorum

ewet cnm ya sporsuzz kalmayalımm dewam spora y bıde kendımı cok zinde hıssedıyorummmm

X