bu fılmde cok daha guzel kızlar bella,dahada guzellesecek gıbı
bütün fotoları ben çekim kızlarr..kaydirigubbakcemile
ben resim istemiyorum:1ninca:
bn bellayı asıl şafak vaktinde nasıl yapcaklar merakla bekliyorumzemuszemus
daliahçım çok haklısın jacob edvart ve carlise en iyileri bencede.. bella zaten ilk filmdede çok tutuktu tepkileri çok durgundu yani yüzündeki ifade hep aynı ağzı açık gözler kısık arada bi kırpıştırıyo işte o kadar
bella ilk filmde oynamasa da olurdu zaten canım, o kadar kötüydü :1ninca:
vereliniortak kesinlikle tucecim, ikincide edvardı biraz daha az görücez malesef.. hep bella olucakkneyseki jacob var :lepi:
daliahçım çok haklısın jacob edvart ve carlise en iyileri bencede.. bella zaten ilk filmdede çok tutuktu tepkileri çok durgundu yani yüzündeki ifade hep aynı ağzı açık gözler kısık arada bi kırpıştırıyo işte o kadar
evet canım ya,kızın rol yaptıgı bellı oluyor cokk
o zaman twilight olurmuydu yahuuu ay cok guldurdun benııııııııı tucecımmmmmmmmmmm
jacob beni kesmiyor ya, ben edwardı istiyorum :çok üzgünüm::a015:
ya kızlar son traileri izliyordum.banamı battı emın degılım ama alice cok yapmacık oynuyor.volturıler bizi oldurebılır derken,edward gunah ıslemeye gıttı derken.normal nasılssın ıyımısın der gibi..
birde bella jacob benım ıcın gıtme dedıgı sahnede " i have to go" derken kaşı gözü o baygın bakısları cok yapmacık poz yapıyormus gıbı duruyor..
en dogal oynayan rob ve taylor bence..tabi birde carlise var
İnşallah canım inşallahhopuyorumnanaktannehirim canım, tutulmada buluşuruz artık :1hug:
azram hemşom, kasımda belli olacak :çok üzgünüm: ama askerdeyken adanada olma ihtimalim var opuyorumnanaktan
3.Sneak Peek izledim ve bayıldum edfırtım nasılda fırlattı Jacobı :roflol::roflolama yeni ay'da böyle bir sahne yoktu edfırt Jacob istemiyerekte olsa bellayı koruduğu için teşekkür ediyordu ve ola bildiğince bellayı Jacobtan uzak tutyordu değişik olmuş bu sanhne ama yinde beğendim:hulya:unutmadan edfırtımın Jacoba karışı o öfkeli bakışlarına hasta oldum ya
kurtların Laurent ve Victoriayı kovalama sahneside gözeldi özelikle Laurentin sırtından yediği pencelere bayıldım:lepi:Victoriaya gelince tabanları güzel yağladı:roflol::roflol::roflol:
ay o i have to go kısmııııııııııı cok kotuuuuuuuuu yaaaaa içim kaldırıpta ızleyemıorum.iyi guzel oynuo kız ama boyle kotu sahneleri bitiriyor olayı..
aliceinde o gamsız hali.cocuk ölmeye gidiyo rbizim kız günlük modda
evet canım ya,kızın rol yaptıgı bellı oluyor cokk
o zaman twilight olurmuydu yahuuu ay cok guldurdun benııııııııı tucecımmmmmmmmmmm
EzBuZum ya ben hatunu zaten beğenmiyorum tip olarak :sinifsinif:daliahm tucem ben beğeniyom bellanın oyunculuğunu :hulya:düşünsenize bellanın o bütün salak ifadelerini iyi yansıtmış dudak ısırmalarını, yalamalarını bazen aptal aptal bakışlarını özelikle edfıtım ona bakarken :roflol:
Şenizvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
edfırtım burda jake oğlum bittin sen bakışı atıyorşakkıdı
kasıyo kendünü :ecrin_bebek:
ve osmalı tokatını indiriyor:asigim::asigim:bence yeni ayda edfırtımın ürkütülücüğünü daha çok yansıtmışlar
çok tatlı ama ya :kedi::asigim: sert irkek delikafadulden:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?