Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

geçer geçer bide bakmışız ecplice için gün sayıyoruz.bu arada edwardınıza daha doğrusu edwardımıza ortak geldi kızlar yani benz emuszemus :lepi::lepi:

Kızlar kızlar ben geldiimmm.

Baileysim tekrar çok sağol tatlımmmm

Adaşım yine yine yine süpersin şu haberlere bak yaaa

Ve görüntü vee resimlereopuyorumnanaktan

Ayyaş Rob zemuszemus

E tabi ekşın olması lazımdı filmde. Demekki Alice Demetri'ye saldırdığı için boğazına sarılıyor onun anlaşıldı şimdiii.
Çok iyi olacak yaa çok.
Bencede hep değiştirilecek demişlerdi Jacob2ın kurt halini ancak değiştirmişler.
Böyle bencede daha iyi olmuş.
ılk hali zaten kurttan çok köpeğe benziyor. Şimdi saha çok kurda benzemiş ve birazda irileşmiş iyi olmuş yaniiiopuyorumnanaktan

Vayy bee 29 günmü kaldı şimdiakannehir

Adaşım rezervasyon olayı nasıl olacaktı? Satın almamız mı gerekecekti biletleri?

Kızlar 2 kere göndermişim bunu siliyorum :))

Son düzenleme:
nehircim sanırım satın almamız gerekeck.onu nasıl ayarlayacagız bilemiyorum hiç.önerin var mı canım ?

Slm kızlar eskı yazıları okuyodum ama bıŞe yı tam kavrayamadım
edwardla bella bunlar Şımdı gerÇek hayatta bırlıkte mı yaŞıyorlar benı bu konuda aydınlatırmısınız

Slm kızlar eski yazıları okuyodum ama bişe yi tam kavrayamadım
edwardla bella bunlar şimdi gerçek hayatta birlikte mi yaşıyorlar beni bu konuda aydınlatırmısınız

daliah black :jeyyar: benim aklıma sole bi fikir geldi gelicek arkadaşlar bi hesap nomresi versen bizde sana havele yapsak sende o paralarla biletleri indire gandi yapsan olmami

sımdı sen oyle deyınce benım aklıma bska bırsey geldı canım.Biri birsey falan der benim tepem atar.O yuzden biz direk sinemanın hesap nosunu ogrenelım.Ben arayıp bı konusayım yarın Palladıumdaki sinemayla.

slm kızlar bu arlar yoğunum pek giremiyo aklım hep sizde:kedi:

Adaşım bende lyre gibi düşünüyordum aslında. Hesap nosu verirsin parayı yatırırız sende biletleri alırsın, ama anladım demek istediğini. Haklısın canım.

Ama genede başka bir yolunu bulamazsak öyle yaparız.

Sen bir arada ondan sonra bakarız canım. Sıkma sakın canını.

Ezim buzumŞeniz

videolar süper offf offf bu kurtlar adamı eritir eritirrr :kedi:

ben ilk kurt halini daha çok sevdim :umursamaz: ikinci çok sevimsiz geldi gözüme.sonuçta jacob kurt tmm ama çok da sevimli bi çocuk yani o kadar karanlık olması hoşuma gitmedi...lmaz:

5.kitap guide olursa stephenie ablaya küserim mafoldumben vur-kaç yapmasın bize

Rob un kayması normal yahu adam hem kıza aşık hem deli gibi ünlü zemuszemus ayrıca genç yani olur öyle şeyler arada :kedi:

daliahcım canım benim süper çalışıyosun yine mucux kocaman

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
BaiLeyS
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…