Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

daliah tatlım dvd sini bana da yollayabilir misin rica etsem
ayrıca fotolar süpermiş megan fox ile rob da süper bir haber hakikaten bomba yani
şanslı kız yaa robla 1 gece :jeyyar:

tatlım attım mailine.
valal rob da sanslı bence..megan foxda bomba yani..

tatlım attım mailine.
valal rob da sanslı bence..megan foxda bomba yani..

canım çok teşekkürlerrrrrrrr hemen indiriyorum :sm_cool:
robda şanslı kesinlikle :) megan çok seksi bir bayan......edward karizmasından etkilenen ünlü bayanlar kapısında kuyruk belli ki :))) bu işin tadını çıkarmasını da ii biliyor rob şakkıdı

rica ederim canım.
aslında yakısıyorlar bence..ne de olsa biz isin Edward kısmındayız.istedikleri kadar yakısabilirler :))))

izlememistim canım bunlar cok iiyimiş !
charlie nin tufegi hazırladıgı sahneye cok gulmustum
valla rob ıı gulmuor yuzune o yakınlıkta kamera ile.birde agaca tepesinde cok komikmiş :))))))))))

charlie nin tüfek sahnesine bende çok gülmüştüm :):)
oyunculuk zor şey gerçekten bende gülerdim kesin ama onlarda hiç tepki yok
bide o sahneleri hızlıca oynuyorlar falan ama bize yansıyan hali nasıl farklı değil mi

evet ben birde kaza sahnesinde kızı yere dusurmus kafası carpmıs yere,guluyor sanmıs aglıyormus.ona cok gulmustum..Edwarddaki nazıklige baktı bizim Robert tam kaba demistim :)
Birde baloya giderekn Edward Charlieye bana guvenin diyor ya oda tam komediydi :)))
sarımsak gazı da sahane.Charlie keisnlikle renk katmıs.gizli kahraman oda

ay evet yaaa kız gülüyor sanmışta o da gülüyomuş yaa :)
ne rezil olmuştur o andaaaaa ben olsam çok utanırdım kaydirigubbakcemile3

ya ben bu opusme sahnelerinden sonra nasıl birbirlerinden etkilenmiyorlar anlamıyorum..bunlar 3 film daha cekecek boyle ask dolu yakınlasmalar falan olacak..valal buyuk erdem..

ben etkilendiklerini düşünüyorum ister istemez bir elektrik oluyodur mutlaka :)
yok profesyonellik gereği olmaz diyen oyunculara hiçte inanmıyorum :dilcikar:

valal olsa bıle ne kadar olur..Yada gercekten sevgiline esine tutkuyla baglı olacaksın ki tın tın gelecek

ya içinde bir kıpırtı mutlaka olur yani sonuçta oyuncuda olsalar öncelikle insanlar ve edwardın dediği gibi hormonları tarafından yönlendiriliyorlar :) sevgiline ne kadar bağlı olursan ol karşında edwardı canlandıran kişiyle öpüşürken etkilenmeyecek kadın yoktur bence

ama ben dıkkat edyıorum kadınlar cok erkekler etkılenıor genelde..kadınlar daha domuz :))

ama ben dıkkat edyıorum kadınlar cok erkekler etkılenıor genelde..kadınlar daha domuz :))

:roflol: bi de kadınları duygusal bilirdik hıh naniknanik
bilmem öyle mi hiç dikkat etmedim buna :) ama rob kristenden etkilenmişti bu da canlı bir örnek :)

evet brad pitt angelina da bir ornek..aslında dha duygusalız ama gelip gecici duygusallık sanırım bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…