Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tutulmadaydı cnm bellaya mezuniyet hediyesi olarak vermişti jacob
hatta edwardda alınmıştı ben sana hediye alınca kabul etmiyosun jacobın hediyesini kabul ediyosun diye -tatlicadiarzu-

aa tmm evet mezuniyetteydi..
edwardın ilk ve son tribi heralde bu olucaktıdelikafadulden-tatlicadiarzu-

ay kızlar napıyorsunuzz..filmi konusmussunuz.umarım guzel bir film olur.cunku bence bu filmde ayrılık sahnesinin hakkını vermemliler.bırde edwardın bella ile bulusma sahnesi cok guzel olmalı bence..

evet tatlım ağlamak istiyorum o sahnelerde....eğer ağlatabilirlerse o zaman başarılı olmuş derim bu film için
bu arada bişey okudum stephenie meyer filmde oynamış doğru mu bu??

ohh be kızlar biraz önce eşimle birlikte Twilighti izledik ve eşim bayıldı filme!!
Vallaa çok sevdi ve yeni filmini de cok merak etti...hem de kitaplari da okumak isterim dedi...
Bayılmak üzereyim..bu nasıl bir koca böyle..
DVD kalıtesiyle Edward cok daha yakışlıklı vallaa.....tekrar öldüm bittim film izlerken...
:asigim:

evet tatlım ağlamak istiyorum o sahnelerde....eğer ağlatabilirlerse o zaman başarılı olmuş derim bu film için
bu arada bişey okudum stephenie meyer filmde oynamış doğru mu bu??
evet canım ilk babasıyla yemek yedikleri sahnede bellanın o cafe gibi yerde bir iki sn gorunuyor

kıskandım canım seni :)

kitaptaki fotosunda çok zayıf görünüyor halbuki =)
site çok mu yavaş bana mı öyle geliyor :bbo:

kesinlikle yavas canım site ..haklısın

Rosalie nin berbatlıgına dikkat diyorum sırnaşık şey

Bu resmi Team Jacoba armagan ediyorum :içelim:

Bu resmide tum Twilightcilere armagan ediyorum.Cok karizmatik coookkkk :roflol:

bellacımm çok süper çıkmış fotolarda ama edward kabus gibi o ne öyle gözlükler falan kaydirigubbakcemile3 rob edward karakteri dışında sıfır yani bana göre -tatlicadiarzu-

rosalie cidden berbat yani diyecek bişey bulamıyorum o kıza...
kast seçmelerinde kusursuz güzellikte bir bayan olarak bu kızı seçmeleri enteresan:bbo:

sanslı kızmıs canım ya..hem rol kapmıs hemde kusursuz guzellıgı oynamıs..sanstan baska torpilde varmı dıye dusunduruyor ama insani.Robert tam komedi resmi koyana kadar kahkahadan ödlümmm :roflol:

ya kızlar nerdesınız yahu?????
ben sizde silinmis opusme sahnesini atayım siz daha topige gelmeyin..aglamak istiyorum ya..hemen izlemeniz ve benimle beraber woawwwwwwwwwwwwwwww demeniz lazım dı ama :senağlama:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…