zaten twilight kız filmi yani aşikar canımmmmmmmmmm aslında bellayı begenıyorum bende,new moonda daha guzellestı sanki..şafak vaktinde zirve yapacak
kaydirigubbakcemile3
aslına bakarsan bu dunyadaki tek ve en talıhsız kız olarak belırlemıstım kendımı alacakaranlık fılmınden sonra
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şafak vaktini izleyebildiğimiz gün 'sinema salonunda kıskançlığından çatlayan ilk kız' diye haberlerimi okursunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle filmde bnm için tek oturmayan yüz rosegünaydın bebekler :ecrin_bebek:
ben yine herzamanki gibi fotoları göremiyorum ama eminim çok güzellerdir
bu arada daliahçım gerçekten rosalie ne kadar çirkin yani bula bula onu bulmuşlar oynatacak.. hani insanı büyüleyen bi güzelliği vardı rosalienin Çok üzgünüm çoook
zaten filmi erkekler götürüyo canım kızların geneli çirkin naniknanik
ya bunlar yazılabılıyorsa boyle aşklar vardır...yani sadece fantezi olamaz degil mi..ama hayalkırıklıgı buyuk oluyor işte sonrasında..
ya bunlar yazılabılıyorsa boyle aşklar vardır...yani sadece fantezi olamaz degil mi..ama hayalkırıklıgı buyuk oluyor işte sonrasında..
valla guzel canımmmmmmm filme 5 kala ıyıce azıttı fotolarrrr videolarrr
bu arada nikki bizim namı dıger cırkın Rosalie team jacobmıs.mutlu mu olmamlazım aslaaaaaaaaa :)))))))))))))
bailyesim gunaydın valla bence new moondan sonra team jacobcılar bayagı bır artacakk
bailyesim gunaydın valla bence new moondan sonra team jacobcılar bayagı bır artacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?