• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

zaten twilight kız filmi yani aşikar canımmmmmmmmmm aslında bellayı begenıyorum bende,new moonda daha guzellestı sanki..şafak vaktinde zirve yapacak

şafak vaktini izleyebildiğimiz gün 'sinema salonunda kıskançlığından çatlayan ilk kız' diye haberlerimi okursunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
aslına bakarsan bu dunyadaki tek ve en talıhsız kız olarak belırlemıstım kendımı alacakaranlık fılmınden sonra

ya bunlar yazılabılıyorsa boyle aşklar vardır...yani sadece fantezi olamaz degil mi..ama hayalkırıklıgı buyuk oluyor işte sonrasında..

şafak vaktini izleyebildiğimiz gün 'sinema salonunda kıskançlığından çatlayan ilk kız' diye haberlerimi okursunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın bebekler :ecrin_bebek:
ben yine herzamanki gibi fotoları göremiyorum ama eminim çok güzellerdir
bu arada daliahçım gerçekten rosalie ne kadar çirkin yani bula bula onu bulmuşlar oynatacak.. hani insanı büyüleyen bi güzelliği vardı rosalienin Çok üzgünüm çoook
zaten filmi erkekler götürüyo canım kızların geneli çirkin naniknanik
kesinlikle filmde bnm için tek oturmayan yüz rose
ya bunlar yazılabılıyorsa boyle aşklar vardır...yani sadece fantezi olamaz degil mi..ama hayalkırıklıgı buyuk oluyor işte sonrasında..

aşk meşk hikaye be daliahım yok öle bişey mafoldumben

aslında edward gibi biri biraz fantazi gerçektende.. kıza koşulsuz bağlı,fikirleri çatışsa bile asla ve asla sinirlenmeyen , kıskanan ama yinede kızı bi okadar serbest bırakan.. böyle bi erkek yok bence ya bana aşık olan başka bi adam beni öpücek ve eşim onunla tekrar görüşmeme izin vericek ve o adama hiçbişey yapmıcak hehehe çok komik ki benim eşim okadar kıskanç bi adamda değildir yani :))

günaydın şekerler opuyorumnanaktan

valla guzel canımmmmmmm filme 5 kala ıyıce azıttı fotolarrrr videolarrr

bu arada nikki bizim namı dıger cırkın Rosalie team jacobmıs.mutlu mu olmamlazım aslaaaaaaaaa :)))))))))))))

daliahım kötü haber alice de team jacob ayrıca büyümesini bekliomuş onunla evlenebilmek için kaydirigubbakcemile3

yok canım ya nerde öyle aşklar..bella gibi kız çok ama edward gibi erkek yok
hangi erkek ömrünü bir kıza adar ki :gitme:

bailyesim gunaydın valla bence new moondan sonra team jacobcılar bayagı bır artacakk

bailyesim gunaydın valla bence new moondan sonra team jacobcılar bayagı bır artacakk

günaydın bebem jacob salgını yayılacak bence de
kitapta bellaya çok kızmıştım ama jacobın seksiliğini görünce hak veriyorum kimin aklı karışmaz ki şu vücuda baksana ya :asigim:

Selamlar herkese, daliah her zaman ki giibi çok güzel fotolar opuyorumnanaktan tşkler...Edward'm muhteşem yine :kedi::asigim: aşıkımmmmm

kızlar bu arada yarın e2'de ellen'ın programında robert pattinson konuk, program 15.00'da başlıyor sanırım :hulya:

Yahu en basından beri daha pigmeyken kimse begenmezken aldım buyuttum bir ayrıcalıgım olsun o kadar be canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim acımdan olsunda
diğerleri için pek bir şey diyemiyeceğim:jeyyar:

Back
X