Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

daliahcım az mı kaldı? millet deliriyo yahu çocuğa sositososito yaşı küçük ama hiç az değil hiççç kaydirigubbakcemile3

17 yasındaaa canım ama hıc 17 lik gibi degil cok cok tatlı ! ve buyuyunce afet olacak

nehirim ne ameliyatı olacak annen geçmiş olsun canım
ben de seni çok özledim yaw mafoldumben

daliahım fotolar yine süper
kellanım bana çal o gitarı ya bu kadar seksilik fazla :kedi:
jacob da süper yani bu film en az 10 kere izlenmezde ne yapılır opuyorumnanaktan

daliah resimler harikaopuyorumnanaktan köpekçik bile yakuşuklu çıkmış

Evett bu gün bellanın nişan yüzügü satışa çıkarıldı.Yani eclipse ( tutulma ) da bu yüzük kullanılacak.Bu yüzük tamamen Stephenie Meyer ın tasarımı

Kızlaaarrrr canım arkadaşlarım çoook teşekkür ederim sağolun.
Önemli bir ameliyat değil çok şükür menisküs olacak.
Salı günü hayırlısıyla atlatalım :))

Bu arada fotolar süper ötesi tabikiiiiiii :)))

Kellan'da gittikçe sararıyor yahu :)) Bizde sarışın yok dedikçe adamlar sarılaşıyor :)

Bu arada ben yüzüğü beğenmedim hiiiiiiiç (

resimler muhteşem ya, kellanın oldukları moda katalogu gibi opuyorumnanaktan, yüzüğü ben de sevmedim akannehir

kızlar ben geldimmmmmmmm yaa kellan sarardı ıyıce bencede :)))) bende begenmedim yuzugu olmamı s yaa cok dandık ve kaba..yani edward asla boyle kaba ve ozentisiz bir yuzuk almamlı..kızlar ya cok az kaldı oyle mutluyum ki!!!

hadi biraz daha resimlenemlim :)))))

neden beğenmediniz ki yüzüğü
eski moda birşey tıpkı edward gibi bence gayet uygun,ben sevdim ayrıca edwarddan gelecek herşey kabulüm :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…