• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar ben geldimmmmmmmm yaa kellan sarardı ıyıce bencede :)))) bende begenmedim yuzugu olmamı s yaa cok dandık ve kaba..yani edward asla boyle kaba ve ozentisiz bir yuzuk almamlı..kızlar ya cok az kaldı oyle mutluyum ki!!!

hadi biraz daha resimlenemlim :)))))

tor2.jpg

toryj.jpg

çok tatlı:asigim::asigim:

slm kızlar a.s.
daliah döktürmüşsün gene opuyorumnanaktan
nehircim cok geçmiş olsun a.s.
yüzüğü bende beğenmedim yahu

dün bende kizarkadasimla izledim bu filmi, gercekten cok güzelmis baya begendim diger bölümleri cikarsa izlemeyi düsümüyorum, ama bu filmin cok deli fanatikleri varmis ya benim kizarkadasim bile her iki günde izliyormus nedense

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vampirlerim ve kurt kızlarımmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

New Moon - Meet me on the Equinox

[youtube]4cKRp8Kz3w0[/youtube]

slm kızlarr hihoyyyt

hulimm hoşgeldin canım o deli fanatikler biz oluyoruz bikaç gün takıl bizle seni de kendimize benzetiriz kaydirigubbakcemile3:hulya:

dün bende kizarkadasimla izledim bu filmi, gercekten cok güzelmis baya begendim diger bölümleri cikarsa izlemeyi düsümüyorum, ama bu filmin cok deli fanatikleri varmis ya benim kizarkadasim bile her iki günde izliyormus nedense

Selamlar kaydirigubbakcemile5 yeni resimler var ,çok tşkler paylaşan arkadaşlara opuyorumnanaktan
Edward-m :kedi: her zamanki gibi çok yakışıklı çıkmış opuyorumnanaktan

Back
X