• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Mrblar Cullens ve Black kızları zemuszemus

güzel poz vermiş minik kurt kaydirigubbakcemile3 daliah kendinden geçmiştir şimdi kaydirigubbakcemile3

anacım benım musademı ıstıyorsan yemek ıcın cok beklersın kaydirigubbakcemile3
bu kasları dızı dızıııııııı dızmeden once kımse adam yerıne koymuodu erkekimi kaydirigubbakcemile3
offfffffffffffff offfffffffffffffffffff bir offff ceksem karsıkı daglarrrrrrrr yıkılımıkı aceppppppppppp

öyle deme kimse beğenmezken ben beğeniyordum hatta team jacob bile olmuştum bi ara kaydirigubbakcemile3
iyi halden belki bir parça jacob verirsin demiştim ama aldım cevabımı neyse :roflol:

Mrblar Cullens ve Black kızları zemuszemus

güzel poz vermiş minik kurt kaydirigubbakcemile3 daliah kendinden geçmiştir şimdi kaydirigubbakcemile3

sen benım o resmı ılk buldugumundaki halimi gorecektin kaydirigubbakcemile3
öyle deme kimse beğenmezken ben beğeniyordum hatta team jacob bile olmuştum bi ara kaydirigubbakcemile3
iyi halden belki bir parça jacob verirsin demiştim ama aldım cevabımı neyse :roflol:

yaaaaaaa yıne benı kalbımden vurdun baıleysım yaaaaaaaaa

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

buda sapıttı sınema tamamda aşk nerden cıktı kaydirigubbakcemile3
cumartesı buyuk ıhtımal yerde palladıum buyuk ıhtımal

buda sapıttı sınema tamamda aşk nerden cıktı kaydirigubbakcemile3
cumartesı buyuk ıhtımal yerde palladıum buyuk ıhtımal

valla daliahcım edwardı dev ekranda görüp coşarlarsa napıcaz :D ya daa tanıtımlarda yabancı kızlar nsl çığlıklara boğuluyo jacob u görünce kaydirigubbakcemile3

yasıma hurmeten elimle agzımı kapacagım,tiz bir ses cıkaracagım söz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dogalgaz kacagı gibi olacak söz kaydirigubbakcemile3

ya bu kadın neden hala kilo almaya devam edıyor akannehir

91002p11meyerbgr01.jpg

91002p11meyerbgr02.jpg

91002p11meyerbgr03.jpg

91002p11meyerbgr04.jpg

91002p11meyerbgr05.jpg

Oww 27 Ekim'de üçünü yine izleyeceğiz,ama fragman nasıl olucak ki bikaç ekleme mi yapıcakalr acaba yoksa aynı fragman mı olucak
Bu arada film 2 saat 2 dakika sürücekmiş. :delphin:

11 Eylül tarihinde Scream 2009 ödül törenine Robert, Kristen ve Taylor’un katılacağı ve Yeni Ay Fragmanını sunacakları bildirildi.

Son düzenleme:
Back
X