• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kuzum ama kızda amma inat etmiş yani bunu kullanmadığım halde ağır olduğunu ben bile anladım
beren saatin cildi de dediğin gibi o kadar berbat ki hafif formüllü bir ürün kurtarmaz yani kaydirigubbakcemile3

kuzum ama kızda amma inat etmiş yani bunu kullanmadığım halde ağır olduğunu ben bile anladım
beren saatin cildi de dediğin gibi o kadar berbat ki hafif formüllü bir ürün kurtarmaz yani kaydirigubbakcemile3
ya valla ınanki bilmesem susucam ama her bılmeyen susmuyor.o zamanda bende cekılemıyorum kenara :sinifsinif:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

biri beni vursunnnnn-nnnnn-nnnnnnnnnn

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

terrortidbits288newmoon.jpg

58344670.jpg

87738106.jpg

günaydın kızalr
günaydın daliahım ilk poz süper :lepi:
yaa bn çok heycanlanıyorum
kalpten gitceeem bu filmi izlesem bariii

anacım fazla adrenalınden kalpten gıderımben bu fılmde jacobi boleeee gordukce gordukceeeee

gunaydın canlarımmm

ahh daliahh ahh
dibimiz düşüyoo bu adamlara ne olacak sonumuz bilmem
en azından biz ewlilere
sende hala bi umut ışıgı varr
bekar bir insna olarak :hulya:

anacım Turkiyede yasıyoruz ne umudu Allah askına,her tarafta Edwardlar Jacobla gezmıyorki,Cem Yılmazlar kaslı Turk kaslı gobekliler var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anacım benım musademı ıstıyorsan yemek ıcın cok beklersın kaydirigubbakcemile3
bu kasları dızı dızıııııııı dızmeden once kımse adam yerıne koymuodu erkekimi kaydirigubbakcemile3
offfffffffffffff offfffffffffffffffffff bir offff ceksem karsıkı daglarrrrrrrr yıkılımıkı aceppppppppppp

Back
X