Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

canım kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim.orda herşey daha yoğun anlatıldığı için daha yoğun hissediyorsun..kitap çok akıcı fırsatın olursa 2 günde biter kaydirigubbakcemile3

Şu bayram geçsin almayı düşünüyorum prensescim o zaman sohbetinize katılırım şimdi olayları bilmediğim için uzaktan bakıyorum sizlere:))))

O kadar çok anlatıyorum ki kitapları etrafımdakilere artık fenalık geçiriyolar kaydirigubbakcemile3
'Ne varmış bu kadar kaptırdın ver biz de okuyalım' demeye başladılar artık Seriyi elden ele okutuyorum zemuszemus

O kadar çok anlatıyorum ki kitapları etrafımdakilere artık fenalık geçiriyolar kaydirigubbakcemile3
'Ne varmış bu kadar kaptırdın ver biz de okuyalım' demeye başladılar artık Seriyi elden ele okutuyorum zemuszemus

bende ablama bahsettim..vampirler var neresi ilginç diyor? bir bilse kaydirigubbakcemile3

bu arada geçen yıl 4. takımda zayıflamıştım bende..9 kilo gitmiş başarının devamını diliyorumopuyorumnanaktan

Nerdeyse 2bin sayfa olucak .. :)
Benide meraklandırdınız...
Bayramdan sonra bende alayım.. Ama bu kadar güzel bi kitapsa sadece 2 günümü alır okumak ...Ve sonra diğer kitabı... sonra diğeri vs vs vs..:)
Ayrıca filmini izledim keşke bitmeseydi dedim kızda gözüme çok tatlı göründü ... :)Edwarda aynı şekilde... Gerçi tüm vampir ailesini beğendim yakışıklı çook güzel kız çook :))) Ha birde jacobmuydu kurt çocuk o da çok tatlı ..:))))

al tabiii 4 kitap oku 5.nin ilk 14 bölümü internete sızdıgı için yazar yazmayı bıraktı onları bitir 14 bölümüde okursun
bitince filmide izlersin
2.film 20 kasımda zemuszemus

Kızlar, Kristen'in diğer filmi The Messengers'ı izleyin en kısa zamanda, tabi korku filmi seviyosanız :jeyyar:

Kellan yine çıplak akannehir akannehir akannehir Bu cocugun vucudundan yararlanıyor fotografcılar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Acaba neden cok dusundurucu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Robun dili cok tatlı olmus,kedi gibi gorunuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

0261s.jpg

026cut.jpg

Bu fanmade ama begendim guzel yapmıs keratalar yine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

newmoonwallpaper.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika'nın ünlü magazin dergilerinden People, 2009 yazının en gözde bekarlarını seçti. ışte bu yazın en 'sıcak' erkekleri...

Robert Pattinson
Aacakaranlık' filminin yıldızı Robert Pattinson , hiç kuşkusuz bu yaza damgasını vuran bekarların başında geliyor. Şu sıralar 'Alacakaranlık'ın devam filmi olan 'Yeni Ay'ı çeken ve seride tutkulu vampir 'Edward Cullen' karakterine hayat veren Pattinson, kadınların ilgisinden çoğu zaman bunaldığını itiraf ediyor.

ed :asigim:
bu kadınlar arasında ben yokum tabii -tatlicadiarzu-

Back
X