Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende anlatamıyorum fılmı izlemek lazım cidden kelımeler kıfayetsiz kalıyo edward söz konusu olunca....
önce kitaplarını okudum sonra filmini izledim..kitaptaki tadı bulamadım tabiki akannehir ama canlanmış halinide izlemek güzeldi kaydirigubbakcemile2
her hali başka bu serinin...
acaba diyorum bu tadı verecek başka eser çıkacakmı:?
evt çıkıcak
lyre ve edwarda :asigim:
her hali başka bu serinin...
acaba diyorum bu tadı verecek başka eser çıkacakmı:?
harry potter ve çatı serilerini de okudum onlar da çok güzeldi ama bunun tadı dediğin gibi farklı sanmıyorum bende..bu seride beni tek deli eden şey bellanın edwardla jacob arasında kalması.sınırı 4. kitaba kadar çizemiyor.bulmussun edwardı daha ne deli kaydirigubbakcemile3
o salak bellada akıl olsa benım korkumdan edwarda yaklaşamaz dı ama nerde onda o zeka gidcem ve bulucam o deliyikafamçokkarıştı
o salak bellada akıl olsa benım korkumdan edwarda yaklaşamaz dı ama nerde onda o zeka gidcem ve bulucam o deliyikafamçokkarıştı
:roflol: senin herifin seni burda edwır peşinde görürse
eminim bellanın başına gelecekelrden daha kötüsü gelirr haberin olsun lülülülülülü
bende yanaşamazdım :kedi:vampirim diyor sanki çok normal birşey söylermiş gibi bakıyor yüzüne..bide bulmakla kalsa iyi evleniyor vampir oluyor çocuk doğuruyor kaydirigubbakcemile3 4. kitabı okumuşsundur umarım heyecanını kaçrmak istemem yazdım sonunu ama mafoldumben
bız hatmettık canemmmmmmmmm
burda 2 pc var eşim diğerinde oyun oynuyor..edward a tatlı dediğimi duysa beni tatlı ederkaydirigubbakcemile3
hehheh oda bısımı ben benım eşime edfırd öle böle diyorum başlıcam haaaaa diyo banahihoyyyt
Nerdeyse 2bin sayfa olucak .. :)
Benide meraklandırdınız...
Bayramdan sonra bende alayım.. Ama bu kadar güzel bi kitapsa sadece 2 günümü alır okumak ...Ve sonra diğer kitabı... sonra diğeri vs vs vs..:)
Ayrıca filmini izledim keşke bitmeseydi dedim kızda gözüme çok tatlı göründü ... :)Edwarda aynı şekilde... Gerçi tüm vampir ailesini beğendim yakışıklı çook güzel kız çook :))) Ha birde jacobmuydu kurt çocuk o da çok tatlı ..:))))