Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar su sayfadaki fanmade trailer i izleyin..
Sozumona Steven Strait daha iiymiş miş mişte miş miş..
kesinlikle noktasından virgulune katılıyorum.Kabul Steven Strait cok yakısıklı ama romandada cocuk daha Jacob..Steven Strait olsaydı filmin yonu bence baska yone kayardı...Daha cok sehvetli bir bermuda ask ucgenı olurdu bence..ay işte buna sinir oluyorum
filmlerde,dizilerde oyuncu değişikliklerinden nefret ederim
rolunu iyi yansıtamayan bi oyuncu bile olsa değişmemesini dilerim hep
ki iş taylor da tamamen farklı,taylor bence Jacob Black rolu için biçilmiş kaftan.
diger oyuncular da öyle herkes bu kadar oturur rolune,tipler cok iyi secilmiş
ve görsellerde Jacob Black yazdıgımda Steven Strait in cıkmasına,fan yapımı trailerde bu adamın görüntülerinin kullanılmasına cok kızıyorum ve üzülüyorum.
Taylorun irileşmek için haftada 6-7 gün spor yapıp,kilo almak için ilaclar kullanması falan..
neyse ki sonunda farkettiler bu cocuktaki hırsı ve gelişmeyi yeni oyuncu alınmayacak.
herkesi ne hallere sokuyolar sinema filmlerinde.
zaten kaslanmış olan Taylorcugumuzu 10 cm uzun göstermek cok ta zor olmasa gerek!!!!!!!!
keza bu cocuk daha gelişme çağında 3-5 ay sonra aynı boyda kalmaz.
gerçi çekimler başlamış yada başlamak üzereymişdelikafadulden
canım tanya bir dugununde geliyor Bella ile Edwardın birde Volturiye karsı destek olmak ıcın geliyor ailenin yanına,hangisini diyordun ?ya daliahcım ben 4.kitapda bir yere takıldım şimcik tanya ve ailesi sabahınan gelicek yaaa
bizim bellaaa ne planlıyorr o kısma ingilizcem pek yetmediii. edwarda bir sürü soru soruyor falan
destek olmak içnki kısım
reneesmeyi göstermek için hanii