Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

evt ama yeni doğanlar ilk basta sanırım cok güçlü oluomuş.sonra güçleri azalıomuş öle bişi okumuştum.ben de nerdeyse her seyi okumuşum yaaa...

Kaparken bu aciklama yapilmis:

her film için bir kulüp açacak olursak burayla başedemeyiz, zaten açılmış olan bir başlık var bu konu ile ilgili lütfen ordan devam ediniz.

Ya diger konu kapandi ve bütün resimler orada.
O resimleri buraya tasima gibi bir yol var mi acaba?

evt bella ve edward ın kızları yarı wampir ve yarı insan olduğundan cabuk büyüo..ve jacop ona mühürlenio(öle bişi anlattılar)küçükken abisi,sonra arkadası,sonra da eşi oluomuş=)))

vayyy delikafadulden inanamıyorum ya bellanın kızına mı aşık olcakmış :roflol:

evet bence kitap bukdar çok satıldığı için diğeride çıkar yakında şakkıdı

valla ben bu yasıma ragmen ıkı kez ızledım.son kitabı breaking dawn i remzi kitapevine getirttim ve Robert Pattinsona bayıldım !

woawwwwww edward süper çıkmış orda itiraf edeyim bende sevmeye başladım bu çocuğu :))

daha herhangi bir son yoktur seri daha devam ediyor yazar şuan yeni kitabını yazıyor diye biliyorum

evt ama o midnight sun edward ın ağzından ilk kitap...
breaking dawn serinin sonu die biliom ben.

öyle mii ben midnight sun da da devam eder diye düşünmüştüm ama dediğin olabilir bence mutlu son olur o zaman son kitaptada kızlarının hayatının ayrıntıları olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…