Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Access Hollywood has confirmation from Summit that Eclipse is scheduled to be released on June 30, 2010! They also confirmed that screenwriter Melissa Rosenberg will pen Eclipse.

The third film in the series, “Eclipse,” will arrive on June 30, 2010, Summit Entertainment confirmed to Access Hollywood. Sequel “New Moon” is due November 20 of this year.

Moreover, the series now has a name; based on the beloved novels of author Stephenie Meyer, the series has been officially named “The Twilight Saga.”

günyadınnnn edwardcılarrrrr
ben izleyemedim yaaaaaa
tüh diyorum tekrarı olur nasıl olsaaa izlerimmmm
buarada daliahcım ben 3 kitabı bitiridim
4. kitabıda ingilizce okumaya çalışıyorumm
daha yarıdayımm
edwarda ne diyim yaaaaaa
doğum kısmını çekmesinler bence çok kanlııııı

canım tunaydın,bu aksam tekrarı var izleyebilirsin.Vay be sonunda 4 u okuyan biri cıktı tuce yi ikna etmeye calısıyorum hızlı olsun diye, sevdim bu işi ben :)))))
O zaman seri yarım kalır o sahneleri atlaya zıplaya ceksinler bence.Bella nın vampir halını merak etmiyor musun yoksa :) Bu kacmaz kacamaz yaniiiiiiii :)

3 bitsin dayanamıycam bende başlıycam :)
dün kaçırdım oscarı tekrarını izlerim yaa kızlar hangi ödülü rob verdi

ödül vermedi canım, sadece arada 2008'den romantik sahneler diye bir kısmı sundu ama kısacık konuştu, onu da eline yüzüne bulaştırdı zaten :)

yaa ciddi misin çok merak ettim :) saçları yine dağınık mıydı nasıldı kızlar anlatın yaa :)

valla canım cocuk garibim eline vermısler repligi okudu,cok heyecanlıydı kasıldı da kasıldı.bak birkac resim koyayım.sacları kısaydı ve sacları kısa iken cokta iyi degil bence ..saclarına iyi baksın dokmemeye baksın bence :teytey: :teytey: :teytey:

Robert Pattinson's Oscars mistake
Monday, 23 February 2009

A year ago Robert Pattinson would have never thought he would be invited to the Oscars - let alone be on stage.

He found introducing a montage of romance scenes quite stressful.

Click here to see all the Oscar photos >

Rob told E! shortly before the ceremony: "I did a rehearsal and messed it up. I am probably going to be the letdown of the entire show."

We don't think Rob should have been so hard on himself. He did a fantastic job.

We thought it was really funny when he said: "I had to become a vampire to find the right woman."

It's just a shame that Kristen Stewart didn't get the chance to be there with him.

We love Amanda Seyfried but Kristen should have been presenting alongside her onscreen lover.

daliahcım
tabilki mreak ediyorum heleemmetla bilek güreşi yapışışını
vampir olduktan sonra çok kuvettli olduğu için edawardla özel anları
lakin içini parçalaya parçalaya reneesmenin çıkışı
doğum yapmış birii olarak bile gözümü korkuutu biraz
ama çok kanlı çekmezler sanırım
sonuçta filmede çok dehşet sahneler yoktu
e-book olduğu için fazla ilerleyemiyorum ekrandan baka baka okumak başımı ağrıtıyor
kızımda izin vermiyor zaten
kızımın ismini reneesme olarakmı değişitrsem aceppppp :))))

simdi sen gel 3 kitabı cek 4. filmi cekme bence en cok gise hasılatı 4 den cıkar.Bella vampir oluyor waowwwwwwwww .Kulaga cok hos geliyor :hooray:

o kanlı sahneleri hallederler bence.1 kitabı kırpa kırpa kopuk cekmıslerdi bence.Edward ne zaman asık oldu bu kıza boyle deli gibi der kitabı okumayan biri.İcabına bakarlar bence kaydirigubbakcemile3

Hepimizde bir wampirizm basladı sorma a.s Allahtan kızın kucuk bak yoksa kızın hayran sen hayran,baba afaroz ederdi sizi evden canımmm :teytey: sırnaşık şey :teytey:

edilecezzzzzx yakındaaaa az kaldııııııııııııı :)))))
biz teenage ken böle yakışıklılar yoktu beeeee
böle karekterde yoktuuuuu
aahhh aaaah
neymiş
hugh grantmış
kevin costnermışşşş
robert hepsine 5 basar beeee
gerçi hani film ve kitaplar olmasa hani pek farkedeceğimi sanmıyordumm bu yakışıklıyı amaaaaaaaa
bu kadarmı cuk oturur yanii
yönetmeni bizzat tebrik etmek istiyorummmm

haha, süper ya biz gençken böyle yakışıklılar yoktu evet kaydirigubbakcemile

ya hala gencız durun bakalım orda kızlar ne yani yaslandık mı ! Şarap gibiyiz vallaaa :hooray:
Bence Robert çıtır birde boyle James Dean modlari falan hoş oluyor ama Edwardsız Robert Pattinsonın bence hiç şansı yooookkk :roflol:

daliah tatlım fotolar için çok teşekkürler çok hoş çıkmış bundan daha az kestirseymiş berbat olurmuş hakikaten o heyecanlı hallerini izlemek istiyorum çok :)

bu arada fotolarda anne hathawayın elinde oscar heykelciği vardı
o da mı kazandı yoksa ödül mü verdi anlamadım

daliah tatlım fotolar için çok teşekkürler çok hoş çıkmış bundan daha az kestirseymiş berbat olurmuş hakikaten o heyecanlı hallerini izlemek istiyorum çok :)
rica ederim tatlım basın iş başında kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5
:içelim:

bu arada fotolarda anne hathawayın elinde oscar heykelciği vardı
o da mı kazandı yoksa ödül mü verdi anlamadım

yo alamadı canım.bu aksam tekrarı var 22 de diye biliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…