Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

sayfa 133 teyim nasıl akıcı bir kitap böyle
eğer sabah erken saatte başlasaydım bugün bitmişti
çok güzel bir kitapmış ayrıca filmde hiç olmayan ayrıntılar var gerçektende

bende ilk kitabı almadım ama filmi durmadan seyrediorum =)

bende ilk kitabı almadım ama filmi durmadan seyrediorum =)

manolyam bence ilk kitabı da oku bi sürü ayrıntı var
filmle uzaktan yakından ilgisi olmayan şeylerde var
kitabı daha etkileyici kesinlikle
aşk daha tutkulu anlatılmış çok sevdim hemen 2. ve 3.sünü sipariş ettim :eek:

edward ve bella ayrılıo..jacob kurtadam oluo...bu kitapta jacopdan nefret ettim.baya bi süre culleler yok.en sonunda cıkıolar.edward bellayı öldü sanıo.o da ölmek istio bella onu kurtarıo fln.

edward ve bella ayrılıo..jacob kurtadam oluo...bu kitapta jacopdan nefret ettim.baya bi süre culleler yok.en sonunda cıkıolar.edward bellayı öldü sanıo.o da ölmek istio bella onu kurtarıo fln.

ay çok fenaa :çok üzgünüm:
hemen okumam lazım çok merak ettim
onları ayrı düşünmek istemiyorum aşkları çok güzeldi :1rolleyes:

ay çok fenaa :çok üzgünüm:
hemen okumam lazım çok merak ettim
onları ayrı düşünmek istemiyorum aşkları çok güzeldi :1rolleyes:

valla 2 kitabı da 2 günde bitirdim nerdeyse....3ü de okumamak için zor duruyorum...gerci eninde sonunda evleniolar ama su jacob var yaa ona baya sinir olcaz...

valla 2 kitabı da 2 günde bitirdim nerdeyse....3ü de okumamak için zor duruyorum...gerci eninde sonunda evleniolar ama su jacob var yaa ona baya sinir olcaz...

anladığım kadarıyla bellanında jacob a yakınlığı var ilk kitapta jacob iyi bir dosttu bella için 2. yi daha okumadım ama ilk kitap filmden baya farklı geldi bana nedense mirmirmirmir
bence hemen okuma sabret biraz en azından 4. ve 5. si çıksın yoksa meraktan çatlarsın delikafadulden

öle canım yakınlık söz konusu.ve eclipse de daha da birşeyler olcak.4 hala cevirme asamasında.bir an önce cevirsinler yaaaa....

canım bu yakınlık ilişki boyutunda mı yoksa sadece dostlar mı yani öyle bişey olmasın edward kim bilir ne kadar üzülmüştür

canım new moon da tam olarak belli değil ama jacob ztn asık bellaya..ben okuyanlardan duyduğumu söliyim.diğer kitapta bella jacobı öpüomuş.edward ve jacob arasında kalıomuş fln.sonucta edward ı secio ama...

alçak bella nasıl öper onu yaa :mymeka:
iyice merak etmeye başladım eğer onlar yakınlaşıyorsa gerçekten çok değişik şeyler olacak o zaman bella kolay kolay bırakamaz edwardı diyordum ama başka birini öpmüş bile Çok üzgünüm çoook

evt sevmiom ben artık onu....edward a yapılır mı bu yaaa....o nasıl bi askla sevio...bella öldü zannedip de kendide ölüme gidio onsuz bir hayatta yasamak istemio...ahh var mıdır gercekte de bir edward acaba....

bencede yaa edward o kadar kusursuz tasvir edilmiş ki ben de aşık oldum valla... öyle birini bulsam heralde asla gözüm başkasını görmezdi 1 sn bile yanından ayrılmazdım aptal bella nolcak Çok üzgünüm çoook

bencede yaa edward o kadar kusursuz tasvir edilmiş ki ben de aşık oldum valla... öyle birini bulsam heralde asla gözüm başkasını görmezdi 1 sn bile yanından ayrılmazdım aptal bella nolcak Çok üzgünüm çoook

ve ilginç olan en sonunda jacob bella ve edwardın damadı olcakkaydirigubbakcemile3

Ben Almanyadan yasiyorum ve 4. kitabi kac aydir bekliyorum.
14 subatta burda satilmaya baslayacak hihoyyyt
Cok mutluyum :teytey: :dance:

X