Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

beklicez mecburen napalım..kitabını alıp okumak istemiorm çnkü bu sefer ne olduğunu öğrenicem we filmin heyecanı kalmıcak.bide kitabını okuyanlar filmi pek beğenmemiş öle yorumlar okumuştum bi sitede.birebir uymadığı için hayalkırıklığı oluomuş

bende önce filmini izledim ama kitabı önce okusaydım eminim beğenmezdim
çünkü kitapta karakterler çok ayrıntılı anlatılmış
bella edward aşkı nasıl oluştu edward nasıl biri çok ayrıntılı ve etkileyici anlatılmış
filmde ise 2 saate sığdırılmak istendiği için birçok ayrıntı es geçilmiş
biz filmi önce izlemekle iyi yaptık bizim için kısa bir özet gibi oldu filmi izlemek
şimdi kitabı okurken daha çok etkilenicez eminim
2. film belkide Türkiye'de çıkmaz 1. film yeterince ilgi görürse ancak trye gelir
2.filmin çıkması da 2010 ocak ayını bulur malesef :nazar:
ben o kadar bekleyemem okurum bütün seriyi şakkıdı

kitabın yarısından fazlası edwardın ne kadar mükemmel biri olduğunu anlatmakla geçiyormuş bu yüzden filmde büyük bir hayalkırıklığı olması normal çünkü herkesin zihninde mükemmel edward oluşuyor çok yakışıklı çok etkileyici falan filan... beyazperdede kim bu rolü oynarsa oynasın beğenilmezdi çünkü insanların kafasında o mükemmel bir karakter...

bende önce filmini izledim ama kitabı önce okusaydım eminim beğenmezdim
çünkü kitapta karakterler çok ayrıntılı anlatılmış
bella edward aşkı nasıl oluştu edward nasıl biri çok ayrıntılı ve etkileyici anlatılmış
filmde ise 2 saate sığdırılmak istendiği için birçok ayrıntı es geçilmiş
biz filmi önce izlemekle iyi yaptık bizim için kısa bir özet gibi oldu filmi izlemek
şimdi kitabı okurken daha çok etkilenicez eminim
2. film belkide Türkiye'de çıkmaz 1. film yeterince ilgi görürse ancak trye gelir
2.filmin çıkması da 2010 ocak ayını bulur malesef :nazar:
ben o kadar bekleyemem okurum bütün seriyi şakkıdı

film tutulur gbime gelio şimdiden baya izleyeni war çünkü.dewamıda seneye gelirse süper olur sabredebilirim ama 1seneden fzla sürerse bende kitaba yönelirim hrhlde direk =) bu filmin çıkması kitap satışlarınıda baya etkiledi cidden :KK70:

film tutulur gbime gelio şimdiden baya izleyeni war çünkü.dewamıda seneye gelirse süper olur sabredebilirim ama 1seneden fzla sürerse bende kitaba yönelirim hrhlde direk =) bu filmin çıkması kitap satışlarınıda baya etkiledi cidden :KK70:

ooo ne diyosun kapış kapış gidiyor kitaplar nette :icecream:
benimkide yarın geliyor çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum :sm_cool:
bir arkadaş 2. sinin abd de ekim 2009da çıkacağını söylemişti
bizdede 2009 sonu 2010 başı gibi gelir :nazar:

ooo ne diyosun kapış kapış gidiyor kitaplar nette :icecream:
benimkide yarın geliyor çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum :sm_cool:
bir arkadaş 2. sinin abd de ekim 2009da çıkacağını söylemişti
bizdede 2009 sonu 2010 başı gibi gelir :nazar:

tamam o zmn ben beklicem kararlıyım a.s
ama kitap okumayıda çok sewiorm filmleri izlediktn sonra kitaplarınıda alabilirim kitaplığımda dursun=)

evt kızlar alacakaranlığı dün aldm bugün bitti.yeni ay a başlıyorum.ve gercekten cok cok farklı.filme ask bu kadar anlatılmıyor.edward ve bellanın askı kitapta daha yoğun.ben kitabı okuyun derim....

kitabın 4. sü türkiyedemi yok yazılmış galiba kitap kapağı olduğuna göre CADIARZU

kızlar ya 2. kitapda cullenlar cok az gecio.3.kitaptada da böyle mi?

bende 2. kitabın sonuna cellenlar nezaman çıkıcak diye nasıl okuduğumu bilmiyorum gerçekten çok az geçiyo son sayfalarda var bitek. üçüncüsüne daha başlamadm ama daha çok geçer heralde

çok etkilendim bu filmden
çok begendigimizden dolayi iki kez baktik sinemada
imaj, senaryo, muzik..hersey çok guzel
tavsiye ederim

Gerçekten çok güzel ve etkileyici bir film
en kısa zamanda kitaplarınada başlayacam

Ben Almanyada yasadigim icin önce kitaplatin almanca versiyonunu okudum.
Hepsi o kadar güzeldi. Bur gün okuldan sonra ilk kitabi okumaya basladim ve o gece bitirene kadar okudum. Yani bir gecede bitirdim.
Diger 2 kitaptada o sekilde okudum.
Sinemaya gidip filmide izledim ve cok güzeldi.
Almanyada 14 subatta dörüncü kitap cikacak ve sabirsizlikla bekliyorum.
Ikinci film ise heralde seneye cikacakmis. Bir sene nasil bekleyeyim ya :a015:
Etrafimda olan herkese kitaplardan ve filmden bahesdiyorum ve o yüzden kitaplari okuyan ve filmi izleyenler bile oldu hihoyyyt
Hem kitaplar hemde filme süperdi :teytey:

bu filmi gecen hafta izledim ve bence kurgu biraz saçma gibi.onlar kurt soyundan mı gelmiş ama hani vampirlerdi:uhm: çelişki var.kitabının oldugunu bilmiyordum ama onu da okumak istemem acıkcası henüz türk edebiyatını bitiremedim mirmirmirmir

bu filmi gecen hafta izledim ve bence kurgu biraz saçma gibi.onlar kurt soyundan mı gelmiş ama hani vampirlerdi:uhm: çelişki var.kitabının oldugunu bilmiyordum ama onu da okumak istemem acıkcası henüz türk edebiyatını bitiremedim mirmirmirmir

Canim Edwardin ailesi yani Cullen ailesi vampirler. Jacob ve babasi Billy Black kurt soyundan geliyorlar...

sayfa 133 teyim nasıl akıcı bir kitap böyle
eğer sabah erken saatte başlasaydım bugün bitmişti
çok güzel bir kitapmış ayrıca filmde hiç olmayan ayrıntılar var gerçektende

X