beklicez mecburen napalım..kitabını alıp okumak istemiorm çnkü bu sefer ne olduğunu öğrenicem we filmin heyecanı kalmıcak.bide kitabını okuyanlar filmi pek beğenmemiş öle yorumlar okumuştum bi sitede.birebir uymadığı için hayalkırıklığı oluomuş
bende önce filmini izledim ama kitabı önce okusaydım eminim beğenmezdim
çünkü kitapta karakterler çok ayrıntılı anlatılmış
bella edward aşkı nasıl oluştu edward nasıl biri çok ayrıntılı ve etkileyici anlatılmış
filmde ise 2 saate sığdırılmak istendiği için birçok ayrıntı es geçilmiş
biz filmi önce izlemekle iyi yaptık bizim için kısa bir özet gibi oldu filmi izlemek
şimdi kitabı okurken daha çok etkilenicez eminim
2. film belkide Türkiye'de çıkmaz 1. film yeterince ilgi görürse ancak trye gelir
2.filmin çıkması da 2010 ocak ayını bulur malesef
ben o kadar bekleyemem okurum bütün seriyi şakkıdı
film tutulur gbime gelio şimdiden baya izleyeni war çünkü.dewamıda seneye gelirse süper olur sabredebilirim ama 1seneden fzla sürerse bende kitaba yönelirim hrhlde direk =) bu filmin çıkması kitap satışlarınıda baya etkiledi cidden
ooo ne diyosun kapış kapış gidiyor kitaplar nette :icecream:
benimkide yarın geliyor çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum :sm_cool:
bir arkadaş 2. sinin abd de ekim 2009da çıkacağını söylemişti
bizdede 2009 sonu 2010 başı gibi gelir
tamam o zmn ben beklicem kararlıyım a.s
ama kitap okumayıda çok sewiorm filmleri izlediktn sonra kitaplarınıda alabilirim kitaplığımda dursun=)
tabi cnm kitap var ama Türkçe çevirisi yok
:çok üzgünüm: biranönce çevirsinler ya 3. kitap bitince napçaz biz
kızlar ya 2. kitapda cullenlar cok az gecio.3.kitaptada da böyle mi?
bu filmi gecen hafta izledim ve bence kurgu biraz saçma gibi.onlar kurt soyundan mı gelmiş ama hani vampirlerdi:uhm: çelişki var.kitabının oldugunu bilmiyordum ama onu da okumak istemem acıkcası henüz türk edebiyatını bitiremedim mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?