Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yok canım nerdeeeee...usa cıkısı.bende kasımda dinlemistim.soundtrack daha once cıkmıs.bugun bırsey farkettim TR de cok ilgi gormemis bence film.cunku hicbir sinemada yok nerdeyse.olanlarda ise 3 seanstan fazla yok.ıkı fılm bırden oynatılan salonlarda.

gercekten mi?inanamıyorum yaaaaa...ilgi görmezse diğerlerini de getirmezlerse ağlarım vallasenağlama

malesef öyle :KK43: bu kötü haber ama sinemalardan komple kalkmadan önce 1 kez daha izlemek isterim

aynen bende o yuzden bakındım bugun benjamin buttona giderken.uzulme be canım hersekilde izleriz,gelmesede filmi bulmak kolay.ama takibi sinema gibi olmaz.
kadrinin goturdugu yere git gibi dandik filmler bile oynarken dunya capında fenomen olmus bir serinin gelmeyecegini hic sanmam

inşallah dediğin gibi olur ve devamı da gelir TRye
ama gelmesede napalım filmi bulmak kolay dediğin gibi
ama yarın gitsemmi diye düşünüyorum :)

aslında forumlara bakınca cok kişi izlemiş gibi geliyor bana.yada yanlış bir zamanda vizyona girdi(dediğin o dandik filmlerin olduğu zamanda)belki de o yüzden.

ama bakarsan forumda yazan kısıler hep aynı kısıler :) 3-4 kisi yazıp duruyoruz kendi aramızda tatlım :) 3-4 tane deli buyumemis kız misali :))))))

gelır kesin canım ya.simdi kitapların reklamları yapılıor gumbur gumbur.benim gibi bir suru yurtdısından 4.kitabı siparıs eden dolu.yeni yeni herkes farkına varıyor.2 filmde emin ol cok daha fazla izleyicisi olacak.

bende çok daha fazla seyircisi olacağını düşünüyorum yeni ayın
tutulma şuan TR de en çok satan kitaplardan biri
dün remzi kitabevinde vitrinde görünce çok mutlu oldum:))
bu arada daliah let me sign süpeerrrr bayıldım

2cpdve9ve7.jpg

bende çok daha fazla seyircisi olacağını düşünüyorum yeni ayın
tutulma şuan TR de en çok satan kitaplardan biri
dün remzi kitabevinde vitrinde görünce çok mutlu oldum:))
bu arada daliah let me sign süpeerrrr bayıldım

evet tatlım ya cok ic acıtan bir parca yada oylesine moda girmisim ki filmle ve kitapla lakalı herseye fazla anlam yukluyorum :)

evet duydum.Robert pattinson cok etkilendigi ve anında telefon numarasını istemek icin yanıp tutusan tıfıl oglanlar gibi hissettigini kendini soylemis.Ama Kristen in sevgilisi varrrrrrrrrrrrrrr

hmm ben de robert ın film secmelerine kristen için girdiğini duydum ve kristen da robert secilince cok sevinmiş=))

fox kanalının yapımcısının kızıymıs zaten Kristen Stewart,elemelere girmemesine sasırmamak lazım.Robert Pattinson icin en basta cok tepki vardı kimse rolu hakettigini dusunmuyordu.simdi adam teen idol oldu,ilah seklinde geziyor

X