Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar sizin hiç işiniz gücünüz yok mu:icecream:
çok gülüyorum valla yazdıklarınıza
süpersiniz :teytey:
![]()
çok şekerler :)
burçak hoşgeldim tatlım
büyük buluşmada sende varsın dimi :)
her birlikte toplaşıp yeni aya gidicez inş.hihoyyyt
iş başka aşk başkaaaaaaaaaaaaaaa.ilk vazifen filmi izlemek Turk genciiii sonra koşş gel yamacımızaaaaaaaaaaa hihoyyytkıslar sizin hiç işiniz gücünüz yok mu:icecream:
çok gülüyorum valla yazdıklarınıza
süpersiniz :teytey:
beraber gidiyoruz dimi bakın cok heyecan yaptım.adrenalinim tavan yaptııı.söz dimi kızlarrrrrrrrrrrrrvalla iş edindik canım bunu biz, ikinci filme de beraberce gidiyoruz :):)kaydirigubbakcemile5
o zaman kopar işte burası delikafadulden
sorman bile hata canım bnm gelmez miyim...atlarım hemen......
emmet seni sevsin asıl! rosalie eline su dokemez !işte muhteşem cullenlar :asigim:
emmett i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuŞeniz
iş başka aşk başkaaaaaaaaaaaaaaa.ilk vazifen filmi izlemek Turk genciiii sonra koşş gel yamacımızaaaaaaaaaaa hihoyyyt
ne diye okuyorum sanıyosun bu topiki![]()
248 gun sonra atla gel dıcem o zaman hazır ol ,elbiselerini koy yatagın ustuneee laelaelaelaelae
emmet seni sevsin asıl! rosalie eline su dokemez !
heh koydum canımcım şimdik bekliyorum 248 günü.yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz........
çok şekersin canım çok güldüm :roflol::roflol:
ee nerdeydin yahu bu zamana kadar :sm_confused:iş başka aşk başkaaaaaaaaaaaaaaa.ilk vazifen filmi izlemek Turk genciiii sonra koşş gel yamacımızaaaaaaaaaaa hihoyyyt
ne diye okuyorum sanıyosun bu topiki![]()
hosgeldin sende aramıza canım.biz koca kazık twilighterlar olaraktan :içelim:
kışlık koysaydın canım.Aralıkta olcak bak :bbo:heh koydum canımcım şimdik bekliyorum 248 günü.yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz........
bence bunu dememe bile gerek olmamalıydı..yasakkelimeayy canım benim moralim tavan yaptı teşekkürler :))))))))
yani biliyor olman lazımdı kafam karıştıı laelaelaelaelae
Slm kizlar :1hug:
Yeni yerimiz hayirli ugurlu olsun :dance:
Bakin size ne buldum
![]()