- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
duymasın kocaa :teytey:
:asigim:
açık açık aldatıyoruz zaten duysunlar amannn sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 ya aslında ben de öyleyim birazçok çok yakışıklı değil ama bazı mimikleri var kiii hele gülüşü:1shok:
gülüşü süper değil mi :asigim:
valla hıccccccccde aldatmıoruz.onlarda victoria secret defilesi izleyip ic gecırıyor vallaaaçık açık aldatıyoruz zaten duysunlar amannn sırnaşık şey
ben şimdi msne yazdım gümüş volvo felan diye sonra baktım yok bu msnde aha dedim noluoz. sonra aradı hayatm elektrik kesildi ben eve gidiorum die. bgün daha edwardı hayal ederek yaşayabilrim sanırsam sonrası Allah kerimdelikafadulden![]()
ooooo super zamanlama.nasılc esaret ettın ya..ben yaamıyorum korkuyorum valla yakalanıcam dıye..duyanda ne yapıorum sanır ya.. :teytey:ben şimdi msne yazdım gümüş volvo felan diye sonra baktım yok bu msnde aha dedim noluoz. sonra aradı hayatm elektrik kesildi ben eve gidiorum die. bgün daha edwardı hayal ederek yaşayabilrim sanırsam sonrası Allah kerimdelikafadulden![]()
valla hıccccccccde aldatmıoruz.onlarda victoria secret defilesi izleyip ic gecırıyor vallaa
valal ızlesınler beyonce ızlesınler victoria secret..sonra ben uzuleyım burda yazıyorum diye.yok boykot edıyorum.nıckımıde degıstırdım zaten.haklısın o konuda bişey diyemem :roflol:
valal ızlesınler beyonce ızlesınler victoria secret..sonra ben uzuleyım burda yazıyorum diye.yok boykot edıyorum.nıckımıde degıstırdım zaten.
no victoria secret yes twilight :1ninca:
sagol canımmmmmmmmmmmmmmmmarkandayım kuşummmmmmm :enbuyukkk:
wampir olsa sıraya gııcez zaten..e ben nasıl kurt kadın olcam ..aklım karıstı sımdıbende bir cullen olmak istiorum dr babası tarafından dahi ısırılmayı kabul edebilirim. emmethi boşversin. -tatlicadiarzu-
sorma canım.ben bir ara ciddi ciddi sogudum..Allahtan simdi biraz gecti..ama tamamen deil..ama yazık bu filmi yapanlara bu kitabı yazana, bari 4.sünde bu heriften sogutsunlar bizi. böyle olmazki. insan elindekinden soguyor kuzummirmirmirmir hayır yani gümüş volvolu, güzel giyinen, cok fena aşık, koruyan kollayan daha ne olsun...varsın wampir olsun![]()
wampir olsa sıraya gııcez zaten..e ben nasıl kurt kadın olcam ..aklım karıstı sımdı
nasıl kurt olunyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr