Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

offffff yaaa kaç saattir kalkamadım bilg. basından resim bakmaktan video izlemekten kafayı yicem edward diyee yaaaaaa.....

kızlaarrrr ben cıkıyorummm....hazırlık falan yapıcam yrn içinn.........görüşrüs..........öpüyoruumm hepinizi sekerlerimmm.........rüyanızda edwardı jacob ı görün inşallah kaydirigubbakcemile3
sizi seviyorumm...öptümmm sulumturakk.....

burçakçım görüşürüz canım iyi gecelerrrrrrrrrr
tüm fotolar için teşekkürlerrrrrrr

hem yerim hemde içerim cnm afiyet olsun :içelim::içelim:
olsun tabi Belladan neyimiz eksik bizim canım benimm

tamam canım.ben gec yazabildim .pc im can cekişiyorda..iyi geceler diliyorum sana

çıtırlar di mi ama yaş ortalamamıza bakılırsa cokacimcoook
sorma tatlım..itiraf etmek bazen oyle zor geliyor ki..

iyi geceler burçak, ben de kaçıyorum, çok yazmayın ha, işyerinden takip etmesi zor oluyor :):)
peki oyle olsun :) iyi geceler tatlım,tatlı ruyalar .ucunu acık bırakıyorum.istedigini gorebilesinnn :)))

tuce öpüldün fıstık iyi geceler senin için az yazıcaz söz :)))
tatlım balım ben yaşlı bir kadınım,bende yatmaya gitsem bana ninni soylermisin..bella nınkinden olsun ama :asigim:
iyi geceler bir tanem bende kacıyorum,yarın erken gel bak gec gelme..ozletıyorsun..

tatlım balım ben yaşlı bir kadınım,bende yatmaya gitsem bana ninni soylermisin..bella nınkinden olsun ama :asigim:
iyi geceler bir tanem bende kacıyorum,yarın erken gel bak gec gelme..ozletıyorsun..

sende miiiiiiiiiiii :))))))
tamam canım bellanın ninnisini fısıldıyorum kulağına iyi uykular:asigim:
rüyanda jacobı gör o seksi vücuduyla
erken yatarsam erkenden burdayım söz öptüm mucukssssss :1hug:

yok canım sivilce kremimi surdum pijamami giydim :)
iyi geceler demeden yatarmıyım aşk olsun.
iyi gecelerrrrrrrrrrr optum bi cok !
ay jacob deme vallahi kendimi sadakatsiz hissediyorum birde ustune ustluk cocuk daha 16 sında..asıl berabtlık bende vallahi..
tamam anlastık ama erken gelmen konusunda tam anlasamadım.erken gel yani her halukarda :))))

optum ıı geceler tatlım!sende edwardı gor ama kimseye belli etme :) cok kritik durum cokkkkkkkkkkkkkkkkk

kaydirigubbakcemile3 güldürdün yine gece gece beni
tamam belli etmem burayı okursa çakabilir durumu
kazene bi msj daha mı atsak :)
o 16 ise bizde 26 yız fazla fark yok vicdan azabı duyma cnm :))))))
yarın erkenden görüşürüz tamam gelicem mck:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…