Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

donut ben o resmi beğenmedim ya çok makyajlı geldi:KK43: kız gibi olmş:KK43: ama seks sahneleri güzel:KK70:

ben gecen sene okumustum 4. kitabı
biliyorsunuz ilk 4 kitap yanı twiligt new moon eclipse ve breaking dawn hep Bella'nın anlatımı ile idi.
Ancak yazar bu kitapların hepsini yeniden Edward'ımın :KK70: anlatımı ile yazmaya karar vermişti. ılk kitabın adını da yani twilight (alacakaranlık) in karşılığını midnightsun (gece yarısı güneşi) koymuştu. ece

özetle isimlerin espirisi.. Bella, Edwardın karanlık dunyasına geceyarısı güneşi gibi doğmustu. Edward da Bellanın Alacakaranlığı idi..

Ama maalesef kitap 100 küsür sayfadan sonra çalınıp nete düştü. Yazar hanım da! kitabı yazmaktan vazgeçti. Ben de bulup netten okudum Edwardın anlatımı ile daha da süper olmustu aslında ve twilight kitabında Bellanın bilmediklerini bu kitapta öğreniyorduk..

ben gecen sene okumustum 4. kitabı
biliyorsunuz ilk 4 kitap yanı twiligt new moon eclipse ve breaking dawn hep Bella'nın anlatımı ile idi.
Ancak yazar bu kitapların hepsini yeniden Edward'ımın :KK70: anlatımı ile yazmaya karar vermişti. İlk kitabın adını da yani twilight (alacakaranlık) in karşılığını midnightsun (gece yarısı güneşi) koymuştu. ece

özetle isimlerin espirisi.. Bella, Edwardın karanlık dunyasına geceyarısı güneşi gibi doğmustu. Edward da Bellanın Alacakaranlığı idi..

Ama maalesef kitap 100 küsür sayfadan sonra çalınıp nete düştü. Yazar hanım da! kitabı yazmaktan vazgeçti. Ben de bulup netten okudum Edwardın anlatımı ile daha da süper olmustu aslında ve twilight kitabında Bellanın bilmediklerini bu kitapta öğreniyorduk..
:eek:lmaz: hıh pisler onlar yüzünden okuyamadık.Nerden buldun bizde okusak yaw :)

canım internette google dan arat midnight sun türkçe die çıkıyor.. Zaten yarım saatte okuyorsun tadı damağında kalıyor :KK43:((

Robdan sinsi bir poz

fnh1k0.jpg

boshayallersmile

maşallah kendilerinden geçmişlerr
son iki resimdeki robun elleirne dikkattt
süperlerraklinialirimsmile

nann güldennn
5. resimde iki kere dolancak nerdeyse robn elleri belleyaa
bizede bir kerede kavuşurmu dersin eller :roflol:

nann güldennn
5. resimde iki kere dolancak nerdeyse robn elleri belleyaa
bizede bir kerede kavuşurmu dersin eller :roflol:

:roflol: :roflol:
daha iii yaa
yormuyoz iştee
bi kerede tamm :1ninca: lülülülülülü
metrekare aolarak büyüküz

ye bizi ed :jeyyar:

GÜnaydınnnnnnnnn yınemı kımse yok yaaa.
TuÇe,ezbuz,azra,baıleys,nehır,dıds,100yÜz,nerelerdersınız huuuuuuuuu

bu ed makyajla falan süperde normal hali çok kötü yaaaa....tabi zevkler tartışılmaz :KK70:

ama vampir rolüne daha uygun biri bulunamazdı.cuk oturmuş

citolll böyle bi topik var ve sen bana haber bile vermiyosun demek alacağın olsun
diğer topikte benim eklediğim imzaları animasyonları gördün müü

bu arada selam kızlar bundan sonra bende buradayım :lepi:

X