Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

closeup141.jpg

günaydın mı günaydın mı.... mafoldumben

hiç konuşma sen azra hanım... :umursamaz:
senin yüzünden gece herifin yanında jacobu düşünmekten uyuyamadım... opuyorumnanaktan
rüyama girdi... :kedi:
ama namaz kılmadı... Şeniz(anladın sen onu :jeyyar: )

serinin 4 kitabınıda okudum 5. çıkmadan tırtıkladım :) filmleri seyrettim defalarca üçüncüyü bekliyorum.

ama artık bella odaklı konudan sıkıldım 4.kitap biraz uzun sürdü sırf seri yarım kalmasın diye okuyorum.artık yazar hayal gücünde sınır tanımıyor.iyice saçma bir ilişkiler yumağına dönüyor.
önce:
bella+edward
bella+jacop
bella+edward+jacop
hatta jacop+edward,
yetmiyomuş gibi
jacop+renesme

:KK70: ne biçim bir iliişkidir anlamadım gitti nereye gidiyor bu hikayeeeeee

Aaa ilk defa Şafak Vaktine böyle yorum getiren birini görüyorum..
Çok güzeldir aslında..
Yani Edwardın fazla ezikliği haricinde..
Güzel toparlanacak sonucu merak etme..

Hatta bu kitap bize az bile geldi hep keşke daha uzun olsaydı, özellikle son olaylar daha detaylı anlatılmış olsaydı dedik hep..

ılarzucum donut haklı,. Fan ların yaptığı görüntüler onlar..
Hatta biz fragman işini fanlara versinler diye düşünürdük. O kadargerçek yapıyorlarki.
Tüm filmlerden görüntülerden kullanıyorlar ve oluyor işte :))

ılk kitabı okumaya başladığımda Edward Bella Renesmee nin beraber fotosu vardı..
Şok olmuştum:roflol::roflol:

MTV ye girdim şimdi donutçum. Öpüşme oylaması yapacaktımki; Dakota'yla kırsten'ın öpüşmeside varsempatiksalakcinni

senin yüzünden gece herifin yanında jacobu düşünmekten uyuyamadım... opuyorumnanaktan

ne güzeldi dimi canım benim ama msnden yazdın varya ne yaptıkta küstürdük biz diye düşündüm durdum sen bunlardan bahsedince derin bir nefes aldım kaydirigubbakcemile3​

ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
nan daha kitabın başındasın
sen asıl jake 2. ve 3. kitap da gör ve hayal et :jeyyar:

serinin 4 kitabınıda okudum 5. çıkmadan tırtıkladım :) filmleri seyrettim defalarca üçüncüyü bekliyorum.

ama artık bella odaklı konudan sıkıldım 4.kitap biraz uzun sürdü sırf seri yarım kalmasın diye okuyorum.artık yazar hayal gücünde sınır tanımıyor.iyice saçma bir ilişkiler yumağına dönüyor.
önce:
bella+edward
bella+jacop
bella+edward+jacop
hatta jacop+edward,
yetmiyomuş gibi
jacop+renesme

:KK70: ne biçim bir iliişkidir anlamadım gitti nereye gidiyor bu hikayeeeeee

:1shok::1shok:
ilk kez böle bi yorum okudum

Aaa ilk defa Şafak Vaktine böyle yorum getiren birini görüyorum..
Çok güzeldir aslında..
Yani Edwardın fazla ezikliği haricinde..
Güzel toparlanacak sonucu merak etme..

Hatta bu kitap bize az bile geldi hep keşke daha uzun olsaydı, özellikle son olaylar daha detaylı anlatılmış olsaydı dedik hep..

İlarzucum donut haklı,. Fan ların yaptığı görüntüler onlar..
Hatta biz fragman işini fanlara versinler diye düşünürdük. O kadargerçek yapıyorlarki.
Tüm filmlerden görüntülerden kullanıyorlar ve oluyor işte :))

İlk kitabı okumaya başladığımda Edward Bella Renesmee nin beraber fotosu vardı..
Şok olmuştum:roflol::roflol:
fan lar süperlee zaten
bn reneesmeyi çook merak ediyorum
film zaten 2 bölüm olcakmış yaa
bnce bella doğum yapar orda keserler
yaada bi anlık bebği görürüz
aynı new moon daki gibi pat die
keserler die düşünüyorum

ne güzeldi dimi canım benim ama msnden yazdın varya ne yaptıkta küstürdük biz diye düşündüm durdum sen bunlardan bahsedince derin bir nefes aldım kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

böyle yorum yaptım diye kitabı sevmediğim düşünülmesin.ama bence filmin ve kitabın bu kadar popüler olmasında en büyük etken jacop ve edwardı oynayan arkadaşların dehşet yakışıklı ve karizmatik olmalarıdıropuyorum nanaktan

benimde filmde nasıl olacak diye merak ettiğim şeylerin arasında renesme var tabiki :emir_bebek: ama bellanın gelinliğinide çok merak ediyorum zira öyle bir anlatım yapmışki yazar acaba nasıl bişi diye merak etmedim değil.

4. kitabın kapağındada anlatılıyor bella önce santrançtaki enn zayıf taş -piyon- ken sonradan en güçlü olan şah oluyor.insan halini beyazla anlatıyorlar sonradan kırmızı ve en önemli kişi oluyor.

yani şunu dicem sakar aslında çok zeki ama çok sarsak olan vasat bir kız vampir olunca birden mükemmel harika herkesin peşinde dolaştığı etrafında pervane olunan en önemli kişi halini alıyor.pefff buda beni sıkıyor açıkcasıkötükedihüso

böyle yorum yaptım diye kitabı sevmediğim düşünülmesin.ama bence filmin ve kitabın bu kadar popüler olmasında en büyük etken jacop ve edwardı oynayan arkadaşların dehşet yakışıklı ve karizmatik olmalarıdıropuyorum nanaktan

benimde filmde nasıl olacak diye merak ettiğim şeylerin arasında renesme var tabiki :emir_bebek: ama bellanın gelinliğinide çok merak ediyorum zira öyle bir anlatım yapmışki yazar acaba nasıl bişi diye merak etmedim değil.

4. kitabın kapağındada anlatılıyor bella önce santrançtaki enn zayıf taş -piyon- ken sonradan en güçlü olan şah oluyor.insan halini beyazla anlatıyorlar sonradan kırmızı ve en önemli kişi oluyor.

yani şunu dicem sakar aslında çok zeki ama çok sarsak olan vasat bir kız vampir olunca birden mükemmel harika herkesin peşinde dolaştığı etrafında pervane olunan en önemli kişi halini alıyor.pefff buda beni sıkıyor açıkcasıkötükedihüso

bellayı sevmeyenler klübüne hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

bence de çok kısaydı ya keşke bi kitap daha olsaydı daha ayrıntılı olsaydı aaah ahhh

eklendimi bilmiyorum ama
The Twilight Saga serisinin yazarı Stephenier Meyer, yaptığı açıklamasında Breaking Dawn (Şafak Vakti) filminde Edward’ın Bella’ya alacağı araba markasının Ferrari F430 olduğunu söyledi. ışte Bella’nın arabası:
arabaya bakın yahu :asigim:
i716423_pic03.jpg

i716422_pic05.jpg

donutcum doğrumu bu cnm
ama olsa olsa sonra arabası olur
çünkü kitapta önce arabası mercedes di

canım ben sıtesınde sımdı okudum ilk arabası mercedes guardian olacak.stephenie meyer sitesinde bunu boyle yazmıs.bellanın sonrakı arabası ıse ferrari olacak

ilki

24axrb8.jpg

sonrakı ferrarisi

speeding-ferrari-f430.jpg

canım ben sıtesınde sımdı okudum ilk arabası mercedes guardian olacak.stephenie meyer sitesinde bunu boyle yazmıs.bellanın sonrakı arabası ıse ferrari olacak

ilki

24axrb8.jpg

sonrakı ferrarisi

speeding-ferrari-f430.jpg

offf off offf :1shok: :1shok: delikafadulden delikafadulden
edwardemn zevkini bak yaaa akannehir
ama zaten bella vampir olduktan sonra ferrayiye ne ihtiyaç
kendisi arabadan hızlı olcekkaydirigubbakcemile3

X