Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

valla canım hepisini okudum sanırım artıkk....hiçbirsey kalmadı merak ettiğim...düğün balayı doğum volturi reneesme jacob charlie ve soonnnn......
baska kaldı mı acaba?
valla tatlım zaten yarısı vampirleri toplamakla gecıyor.arada romatızm erotızm falan işte :)

tatlım geldigimde msnde yoktun.kusura bakma birtanem..
tesekkur ederim.
emmet sahane ya!
nasıl vucut yapmıs degıl mı jacob?

yok tatlım ne kusuru meşguldün biliyorum :)

jacob çok irileşmiş gerçekten bayıldım :)
bella jacobu uzun saçlı beğeniyordu ama bence kısa saçlı bir harika delikafadulden

mart ayı yakışıklımız da bu haliyle pek yakışıklı değil beğenmedim
edward haricinde bide saçları yağlıyken pekte çekici gelmiyor açıkçası :dilcikar:

edward ın bende niye pasaklı imajı uyandırdığını şimdi anladım demek saçları yağlıymış ıyyy.bunu anlamadan önce düşünüyordum resimlerinde edward kendini hep dağıtmış oluyor.yani bir dağınıklık var üzerinde.ama jacop her daim düzenli görünüyor o imajı veriyor salaş giyinse bile.

edward la bellanın paris de bir program için çekilen bir videosu vardı belki bilirsiniz sorulara cvp veriyorlar.Allahım o saçlar ne öyle darmadağın.rol de nasıl öpüştüğüyle ilgili birşey soruyorlar kafa atar gibi yapıyor böyle yapıyorum diye.allahım o saçlar sanki kırk yıldır yıkanmamış ve taranmamış orada gözümden düştü.ben sadece edward halini beğeniyorum.

ya birde normalde sanki üç kağıtçı imajı var.ama jacop un efendi bir görünümü var.edward ı beğendiğim halde böule düşünüyorum.

yok tatlım ne kusuru meşguldün biliyorum :)

jacob çok irileşmiş gerçekten bayıldım :)
bella jacobu uzun saçlı beğeniyordu ama bence kısa saçlı bir harika delikafadulden
kısa sac kesinlikle cok guzel bencede canım.gunaydın bu arada :)

Robert zaten bir felaket..biz Edwarda hastayız :)
Jacoba ben hastayımmmm cok tatlı gozleri var..dişleri mukemmel..bılemıyorum cok kucuk olması buyuk talıhsızlık... :1no2:

günaydın fıstıklarrrrrrr
flower tatlım katılıyorum sana edward karakteri haricinde rob bir hiç!!!!!!!

tunaydın tatlımmmmmmmmmmmmm.
ya oo son attıgım GQ resimelrinde gayet ııydı bence ama..hakkını yemeyelim kızlarrrr

kızlar topık öldüü ölüyor ne yapıyorsunuzzzzzzzz bari burda olmadıgınız zamanlarda breaking dawn ı okuyunnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…