E
EU2
Ziyaretçi
evet canım ya genelde renkli goz daha cok yakısır dıye dusunurdum ama bunlar kahve cok daha seksi!ya bunların hepsinin gözleri gercekte renkli ama bence kahverengi daha cok yakışıyor.........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya genelde renkli goz daha cok yakısır dıye dusunurdum ama bunlar kahve cok daha seksi!ya bunların hepsinin gözleri gercekte renkli ama bence kahverengi daha cok yakışıyor.........
sende varya parca pinçik ettin romanı meraktan! işte gercek bir fanatik daha!bu arada doğumu okudum kızlarrr...... jacob nasıl bir benzetme yapmış bellanın kan akışına yaaaaaaa.....
sende varya parca pinçik ettin romanı meraktan! işte gercek bir fanatik daha!
valla tatlım zaten yarısı vampirleri toplamakla gecıyor.arada romatızm erotızm falan işte :)
valla canım hepisini okudum sanırım artıkk....hiçbirsey kalmadı merak ettiğim...düğün balayı doğum volturi reneesme jacob charlie ve soonnnn......
baska kaldı mı acaba?
valla tatlım zaten yarısı vampirleri toplamakla gecıyor.arada romatızm erotızm falan işte :)
tatlım geldigimde msnde yoktun.kusura bakma birtanem..
tesekkur ederim.
emmet sahane ya!
nasıl vucut yapmıs degıl mı jacob?
kısa sac kesinlikle cok guzel bencede canım.gunaydın bu arada :)yok tatlım ne kusuru meşguldün biliyorum :)
jacob çok irileşmiş gerçekten bayıldım :)
bella jacobu uzun saçlı beğeniyordu ama bence kısa saçlı bir harika delikafadulden
edward ın bende niye pasaklı imajı uyandırdığını şimdi anladım demek saçları yağlıymış ıyyy.bunu anlamadan önce düşünüyordum resimlerinde edward kendini hep dağıtmış oluyor.yani bir dağınıklık var üzerinde.ama jacop her daim düzenli görünüyor o imajı veriyor salaş giyinse bile.
edward la bellanın paris de bir program için çekilen bir videosu vardı belki bilirsiniz sorulara cvp veriyorlar.Allahım o saçlar ne öyle darmadağın.rol de nasıl öpüştüğüyle ilgili birşey soruyorlar kafa atar gibi yapıyor böyle yapıyorum diye.allahım o saçlar sanki kırk yıldır yıkanmamış ve taranmamış orada gözümden düştü.ben sadece edward halini beğeniyorum.
ya birde normalde sanki üç kağıtçı imajı var.ama jacop un efendi bir görünümü var.edward ı beğendiğim halde böule düşünüyorum.
iyyiz super hava super..sen nasılsın balım