İşte sadece o fragman zaten, başka bir numara yok filmde alsanaalsanasmile
Paranormal Activity süperdi, kulaklıkla izlemeni tavsiye edicem ama gece uyuyamazsan benim üzerime suç atma gebertirim bilmiyorumkismile
dün accuk bakayım dedim uyuyamadım vallah eyvahedigeldismile
ciddenmi baileysim:uhm:
ya bn konuyu bile anlamdım hele sonunda ne oldu onu heeeç anlayamadımmirmirmirmir
herhangi bir konu yok yorumlardan anladığım kadarıyla
ben de izleyemedim zaten yalnız izleyemem eyvahedigeldismile
oh oh akşam ne güzel hmn hmn herkes burdaymış
kaçırmışım yaa didsim sana bişey diyimmi bnki korku filmi manyağıyıım işte buırda da sölediler o Paranormal Activity filmini amma velakiin bn ne korktum nede konudan bişey anlamadım
neden acep bnde bi etki yaratmadı?
evt doğamamış güzel değil şeytan filmine bnzettim bn
ama korku gerilim istersen solda ki son evi izleyin derim o da güzel di
dün accuk bakayım dedim uyuyamadım vallah eyvahedigeldismile
em bunlar, bırak edwardı, baileys edwardı sefio, baileys kaç benden hırrrr, baileys love ed!, bellaya nanik :)), ben seni ısıtırım, edward bırakılır mı beee, edward bana kaldı, edward cullen, edward forever...nehir, edward tuceyi seviyo, edward&baileys :), edward&derya cullen :):), edward&tuce just friends, edward'ı kaptırmam , edward=nehir, edwardla tuce berabermiş, edwrad&nehir üzgünüm , fanatikleri, fragman, göstercem anneyi size, hepsi baileysin değil, köpecik de baileysin :d, kellan alsenin olsun, kellan da baileysin:), kellan forever.. baileys, lion lamb and dog:), littlefairy cullen, littlefairyinin bitanesi, nehir edwardı bırakmaz :), nehir edwardın annesiymiş, nehir edwarddan vazgeç , nehir tuce sorry o benim, nehirim hodri meydan :), new moon, of course baileys , of course nehirr, savaşa hazırm baileysim , tuce is edward's lamb, tuce's lion, tuce=edward, tuceyi seviyomuş böööö, twilight, ı'm a lamb..nehir, yeni ay
etiketlere bak be
ama sahsi fikrim
jakop hepsinden daha yakısıklı oğlum olsun öyle bellayada ğıcığım bu yüzden o cocuk bırakılırmı bi edwart icin
ama ikinci film ilkinden daha kaliteli ve daha güzel herkese tavsiye ederim ama sinemada izleyin mutlaka
ooo kaçmaz sendeen didsim
Sence The Last House On The Left'in benden kaçmış olma ihtimali varmı :smiley-cool:
Ben Paranormal Activity'yi kulaklık + yüksek ses + karanlıkta izledim, inan çok fenaydı, kendim kaşındım kabul naniknanik
Filmi yukarda tarif ettiğim gibi bi izlede göreyim seni :roflol::roflol:
Sence The Last House On The Left'in benden kaçmış olma ihtimali varmı :smiley-cool:
Ben Paranormal Activity'yi kulaklık + yüksek ses + karanlıkta izledim, inan çok fenaydı, kendim kaşındım kabul naniknanik
Filmi yukarda tarif ettiğim gibi bi izlede göreyim seni :roflol::roflol:
ooo janetim hoşgelmişn
bugün nilbera bizdeydi kulağını çınlattıkolumunekankayizsmile
ooo kaçmaz sendeen didsim
ama bn şölee bni korkutacak film arıyorum buşamıyorum senin aklınmda varsa yaz cnm yaa
seni çılgın nasıl izledin öyle yahu kaydirigubbakcemile3
15 ocakta gösterime giriyormuş sinemada izliycem eyvahedigeldismile
Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi Orphan'dı eyvahedigeldismile
Yorumlarını bekliyorum :jeyyar:
Yeni Ay DVD’si Amazon’da Yerini Aldı! :lepi:
Yeni Ay DVD’si Amazon’da Yerini Aldı! :lepi:
nabersiniz vampirik ailem bayanssulusmilebayanssulusmileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?