Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

İşte sadece o fragman zaten, başka bir numara yok filmde alsanaalsanasmile

Paranormal Activity süperdi, kulaklıkla izlemeni tavsiye edicem ama gece uyuyamazsan benim üzerime suç atma gebertirim bilmiyorumkismile

dün accuk bakayım dedim uyuyamadım vallah eyvahedigeldismile

em bunlar, bırak edwardı, baileys edwardı sefio, baileys kaç benden hırrrr, baileys love ed!, bellaya nanik :)), ben seni ısıtırım, edward bırakılır mı beee, edward bana kaldı, edward cullen, edward forever...nehir , edward tuceyi seviyo, edward&baileys :), edward&derya cullen :):), edward&tuce just friends, edward'ı kaptırmam , edward=nehir, edwardla tuce berabermiş, edwrad&nehir üzgünüm , fanatikleri, fragman, göstercem anneyi size, hepsi baileysin değil, köpecik de baileysin :d, kellan alsenin olsun, kellan da baileysin:), kellan forever.. baileys, lion lamb and dog:), littlefairy cullen, littlefairyinin bitanesi, nehir edwardı bırakmaz :), nehir edwardın annesiymiş, nehir edwarddan vazgeç , nehir tuce sorry o benim, nehirim hodri meydan :), new moon, of course baileys , of course nehirr, savaşa hazırm baileysim, tuce is edward's lamb, tuce's lion, tuce=edward, tuceyi seviyomuş böööö, twilight, ı'm a lamb..nehir, yeni ay
etiketlere bak be
ama sahsi fikrim
jakop hepsinden daha yakısıklı oğlum olsun öyle bellayada ğıcığım bu yüzden o cocuk bırakılırmı bi edwart icin
ama ikinci film ilkinden daha kaliteli ve daha güzel herkese tavsiye ederim ama sinemada izleyin mutlaka

Sence The Last House On The Left'in benden kaçmış olma ihtimali varmı :smiley-cool:

Ben Paranormal Activity'yi kulaklık + yüksek ses + karanlıkta izledim, inan çok fenaydı, kendim kaşındım kabul naniknanik

dün accuk bakayım dedim uyuyamadım vallah eyvahedigeldismile

Filmi yukarda tarif ettiğim gibi bi izlede göreyim seni :roflol::roflol:

ooo janetim hoşgelmişn
bugün nilbera bizdeydi kulağını çınlattıkolumunekankayizsmile

ooo kaçmaz sendeen didsim
ama bn şölee bni korkutacak film arıyorum buşamıyorum senin aklınmda varsa yaz cnm yaa

seni çılgın nasıl izledin öyle yahu kaydirigubbakcemile3

15 ocakta gösterime giriyormuş sinemada izliycem eyvahedigeldismile

Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi Orphan'dı eyvahedigeldismile

seni çılgın nasıl izledin öyle yahu kaydirigubbakcemile3

15 ocakta gösterime giriyormuş sinemada izliycem eyvahedigeldismile

Yorumlarını bekliyorum :jeyyar:

Son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmi Orphan'dı eyvahedigeldismile

Yorumlarını bekliyorum :jeyyar:

izlyeceğim kaçmaz bnden didsimm:lepi:
bugün nilbera bizdeydi neyi izledik tahmn edinkaydirigubbakcemile5
zor olmasa gerek ohaoldumsmile
öncew twilight ama dvd de uzatılmış sahneler vardı ölede süperdi örnğin james laurent teknede adamın tam üstüne atlarken kesiyorlardı yaa burda kesmemişler orda 3ü birden emiyor kanını ve sonra göle doğru yolluyorlar
sonra edward bellayı beyzbol oynamaya götürrüken babasından izin aldıktan sonra
kapıdan dışarı çıkıp babsınn düşüncelerini sölüyor bellaya
aslında çok güzel sahneler varmış kesmişler
sonra yeniayı izledik
en sonda soldaki son evi delikafadulden

ya renesmee yi kim oynayacakmıs haberiniz var mı?
ben daha 4e gecemedm 4. kitapta kız kaç yasına kdr büyüor ?
:1ninca:

günaydın cullen familim a.s.

reneesme daha belli olmadı en son kitapta 2 yaş gbimi duruyorduu neydii

nabersiniz vampirik ailem bayanssulusmilebayanssulusmileolumunekankayizsmile

Yeni Ay DVD’si Amazon’da Yerini Aldı! :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…