• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

İşte O İçimizin Gittiği Dövüş Sahnelerinin Perde Arkası

[youtube]KyBPAhT0hsE&feature=player_embedded[/youtube]

yeni resimler

hb31.jpg

hb121.jpg

hb51.jpg

40571537-08e2d1930c3a655a1faa6ddc2a7e1ea7_4af088c5-scaled-560x746.jpg

40573130-1a50e454fd00f92b3858641c03cc0136_4af089a0-scaled-560x746.jpg

40572668-93a51e3f6a34d02b145ef1736010dac3_4af08986-scaled-560x364.jpg
:asigim::asigim::asigim::gitme:

Ezim buzum tüm eklediklerin çoook teşekkür ederim çookopuyorumnanaktan

Baileysim gelmemiş hala yaa:gitme:

Arkadaşlar hala kimler gelecek bilmiyoruz sinemaya.

Daliahım haber getirdi. Mail göndermiş.
Aynen kopyalıyorum buraya kızlar.

Kızlar verdigim ugraslar vekavgalar sonucunda sonund gelen mail bu...

Tekrar merhabalar,
"New Moon" adlı filmin biletleri satışa çıktıktan sonra ya sinemalarımızı arayarak yada internet sitemizden bilet satın alımını gerçekleştirebilirsiniz. Biletlerin satışa çıktığı günü ise internet sitemizden takip edebilirsiniz. Böylece daha önce de belirttiğimiz gibi dilediğiniz sinemanın dilediğiniz seansı için kredi kartınızla biletinizi satın alabilirsiniz. Rezervasyon sürelerimiz ve geçeli olduğu günler ise sinemalarımız arasında farklılık gösterebilmektedir.

Saygılarımızla,

Bu durumda ben internet sitesinden takibe baslayacagım..ve sizlere mail atacagım.Artık sansımıza ertesi gun hepberaber satın alacagız..
Arkadan ıkıncı sıra olacak sekılde alırız bıletlerımızı,uygundur degil mi ?

kızlar bende kötü haber :delphin:

ayın yırmısınden önce ben ve 100yüz (deyzem) memlekete gidiyoruz ailecekmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yani kısacası biz aranızda olmuyucaz off... :gitme: hepinizle tanışmayı çok istiyordum :çok üzgünüm:buluşan arkadaşlarıma iyi eğlenceler Şeniz

benim yokluğumdan istifade edip edfırtıma fazla sulanmayın yakarım ha:mymeka: :mymeka::mymeka:

oyy bu gidişle buluşma olamayacak gibi ama ya, ben gidemesem de siz buluşun kaynaşın gelemeyenlerin de yerine istiyorum ben mafoldumben

oyy bu gidişle buluşma olamayacak gibi ama ya, ben gidemesem de siz buluşun kaynaşın gelemeyenlerin de yerine istiyorum ben mafoldumben

he tucem çok üzüldüm yamafoldumbenmafoldumben

artık bizi yerimizde kaynaşırlaryerimseniben

Back