• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ya kızlar daliah tan haberı olan var mı ?? ne oldu bı anda anlamadım kaydı sılınmıs tartısma fılanda göremedım oncekı mesajlarında ??

kızlar daliahımz gitti:gitme:
şoklardayııım :çok üzgünüm:
çok üzgünüm:delphin:
bari banlasalardıı:oklava:
neden kayıt sildilerkötükedihüso
biz onsuz napacağızsenağlama
topiğimz öksüz kaldı:a015:

ya once kapsama alanı dısı oldu sonra da sılındı... sımdı kadınlar klubu olarak gorunen profılınde kaydını sıldırmıs fılan yazmıslar yanı kendımı ıstemıs ? neden oldugunu anlayamadım yaa....

arkadaşlar daliah kendi isteğiyle gitmiş
mini bir tartışma yaşamış sonr banlanmış onun üzerine de üyeliğinn silinmesini istemiiş
:gitme:

ben kendisini fazla tanımıyorum ama gerçekten üzüldüm :1no2: büyük bi boşluk olacağı kesin onsuz umarım sorun çözülür ve tekrar burada olur.bu arada banlanmak ne demek bilmiyorumda :uhm:

bak gel anlasalim sana kivanc tatlitugu verelim su aralar cok ragbet var yanindada promosyon olarak tolga karel oldumu abamvereliniortak
yok la kıvaçta benim zati :roflol:o talgamı ne onu sana verdim :dilcikar:
Şampiyon belli ikincilige oyna diyorum sana Ezbuzcum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

o zaman Robda gelsın yahuuuuuuuuuu,Didscim bu da benden !

f57b5d3c185a2f13ea06e35.jpg
diyosun :mymeka:ama yanılıyosunzemuszemus

[dailymotion]video/xawyou_twilight-saga-new-moon-sneak-peek-b_shortfilms[/dailymotion]

arkadaşlar daliah kendi isteğiyle gitmiş
mini bir tartışma yaşamış sonr banlanmış onun üzerine de üyeliğinn silinmesini istemiiş
:gitme:

hayır üyeliği niye sildiriyo:mymeka::mymeka:insan bizi düşünrde sildirmez :gitme::gitme:
daliah geri dönmafoldumben

banlanma sebebi çok b....tankötükedihüso

gerçekten öyle yani çok saçma :umursamaz:
zaten daliaha karşı bir antipatiklik vardı..haklı mı haksız mı bakılmadan direk banlanmıştır
daliah da gelemiyor böyle adaletsizliklere ve üyeliğini sildirmek istemiş haklı olarak

Back