o gerçekleşelii çoook oldu üstüne kaç tatbikat şekil şekil denedik haberin varmı sennkaydirigubbakcemile3önce edfırtla rüyanda +18 münasebetler içine girmelisin
bu icraat gerçekleşti mi zemuszemus zemuszemus
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:dün gece şarap eşliğinde edfırtı seyrettikten sora rüyama girdi haliynen:kedi:
hani bi sahne var ya bella şırfıntısıynan yatakta öpüşüyo.. işte onu yaşadıkopuyorumnanaktan
canım ben ben sana zarar vermek istemiyorum didi bana...
herkeşler görüyoo ama yazamıoo dimiiiikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 günaydın hoşgeldin azracım..
Bu işinde bi esprisi kalmadı artık herkes görüyorkaydirigubbakcemile
peki bebişim siz şaaparkene edfırtın sakalları vaaaa mıydı ?zemuszemuso gerçekleşelii çoook oldu üstüne kaç tatbikat şekil şekil denedik haberin varmı sennkaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
aymısını hata daha fazlasını bana da dedi
herkeşler görüyoo ama yazamıoo dimiiiikaydirigubbakcemile5
o gerçekleşelii çoook oldu üstüne kaç tatbikat şekil şekil denedik haberin varmı sennkaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
aymısını hata daha fazlasını bana da dedi
herkeşler görüyoo ama yazamıoo dimiiiikaydirigubbakcemile5
Bende dün new moon'u okudum...
Yeniden ve yeniden...
Sırf acı çekmek için..
Ve karar verdim galiba en çok sevdiğim kitap new moon...
Edwardımın gidişide dönüşüde çok harika ve duygusaldı...
Edward çok az var ama asıl güzellik olmayışında, acı çektim bella gibi kitabı okurken..
Bende dün new moon'u okudum...
Yeniden ve yeniden...
Sırf acı çekmek için..
Edward çok az var ama asıl güzellik olmayışında, acı çektim bella gibi kitabı okurken..
hani bu bella ile bir sahneleri vardı , belle uyanıyor ve edfırt karşısında ayakta..yakasından tutum direk yatağa çekiyor sorgusuz sualsiz ..
aynen o tarz bişi dördüm :kedi: :asigim: :asigim: :asigim:
ama bu sefer ikimizde uyanığız , yanımda yatıyomuş ama arkası dönükmüş bana ..
ben çivirdim kendime doğru ve allahımmmm o sakalları bile hiseetim yamıırr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
neyirim sakal diye sayıklarken olabilecek en gösel şey oldu , edfırt ve sakalr birleşti zemuszemus opuyorumnanaktan
allahım banada bele rüyallar gösterrr :Saruboceq:
görenlerinde son gördüğü olsun kötükedihüso
bnde ki babyface di suratıı o daha güzel oluyor kaymak gbii zaten diğer tarfalarda kaymak gibim:kedi:peki bebişim siz şaaparkene edfırtın sakalları vaaaa mıydı ?zemuszemus
bn o kitabı heeeç sevmiyooom:çok üzgünüm: çünkü edfıtrm ızcıcık yer vermişler kötükedihüsobi sonu güzel zati:asigim:Bende dün new moon'u okudum...
Yeniden ve yeniden...
Sırf acı çekmek için..
dehşetle katılıyorum lyrem sanakaydirigubbakcemile5allahım banada bele rüyallar gösterrr :Saruboceq:
görenlerinde son gördüğü olsun kötükedihüso
:kedi::kedi:lmaz:
en sevdiğim bölüm esme adası :kedi: