- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
yaz kız +18 de deel miyiz. :jeyyar:
Yok be + 18'lik bi cevap değildi:roflol:
Daha öncede senin gibi biri demişti öbür Twilight topiğinde, şimdi moda erkeklerin kadından küçük olması demiştide fundam öle bi cevap verdiki:roflol:
"O sizin gibi fosillerin toplumu uyuşturma projesi"
Yazdım gitti:roflol:
:1shok::1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ah be yavrum çevremde o kadar çok sayıyorum ki bunlardan hayatın şu dönemdeki gerçeği maalesef..
hatta geçen arkadaşlarla bayağı tartıştık ne buluyolar kendinden büyüklerde diye.. ama var sanırım bir hikmet...:uhm:
Edfırtımdan başka herkeste bulabilirler kanımca:roflol:
Bence bi sakıncası yok:roflol:
Yok be + 18'lik bi cevap değildi:roflol:
Daha öncede senin gibi biri demişti öbür Twilight topiğinde, şimdi moda erkeklerin kadından küçük olması demiştide fundam öle bi cevap verdiki:roflol:
"O sizin gibi fosillerin toplumu uyuşturma projesi"
Yazdım gitti:roflol:
yaw daha 23 yaşındaymış.. onun hormonları henüz seçici deil annem.. yohsam o paçoz kızı netsin
edvırtlan ben göcekte tatildeyken .. beraber resmimizi koymadım deşifre olmamak içün :roflol:
[/URL][/IMG]
Ben inanmıyoruuummm:umursamaz:
Offff dedim gene offf gece-gündüz hiç eksilmez azalmaz mı bu istek yaw:1ninca:
[]
Ayrıcada yaş ıtıbarıylenn en uygun benim medeni durumda aynen uygun:icecream:
bilion artık moda hatun kişi büyük er kişi küççük olcek.. yaş itibariynen tabe:jeyyar:
bakıom +18den çıkmıon funda hayırdır ne iş
olm senle kulvarlarımız farklı:1closedeyes:senlen daha verimli sohbetler edebilmek içn kültür yapıyom
yoksam cok yetersizim senin yanında :1closedeyes:
Ayrıcada yaş ıtıbarıylenn en uygun benim medeni durumda aynen uygun:icecream:
Öhö öhö öyleyimdir...Aslanıma layık olmaya çalışıyorumbuyrunnnnnnnnn
Oldum bile:1closedeyes:
vayt roz ne diyo bu funda karısışutarafagitti
Arkadaş didik böğrümüze bastık, bütün ülkeler yetmedi edfırtımada bulaştı:dilcikar:
100yüzüm bi yanlış anlaşılma var galiba.
O zamanda fundanın o yorumuna gülmüştük şimdide. Başka bişey değil. İsteyen istediği yaştakiylen birlikte olur.
Edfırtım hariç tabi:dilcikar:
ah nehirim sana demedimmi bu fındadan uzak dur diyeÖhö öhö öyleyimdir...Aslanıma layık olmaya çalışıyorumbuyrunnnnnnnnn
Oldum bile:1closedeyes:
vayt roz ne diyo bu funda karısışutarafagitti
Arkadaş didik böğrümüze bastık, bütün ülkeler yetmedi edfırtımada bulaştı:dilcikar:
100yüzüm bi yanlış anlaşılma var galiba.
O zamanda fundanın o yorumuna gülmüştük şimdide. Başka bişey değil. İsteyen istediği yaştakiylen birlikte olur.
Edfırtım hariç tabi:dilcikar:
ah nehirim sana demedimmi bu fındadan uzak dur diyelmaz:
değil edfırt bu uçan sineklerede musallat olcak yakında:umursamaz: