• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twentyone Meme dikleştirme ameliyatı ve sonuçları

twentyone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
7
0
36
İstanbul
Selam kızlar 16 Kasım'da çoook uzun zamandır kafamda olan ama cesaret edip de bir türlü yaptıramadığım meme dikleştirme ameliyatını oldum. Girmem ve ayılmam ile geçen süre 2,5 saat .Ertesi gün hastaneden kendi arabamı kullanarak çıktım evime geldim. Ilk pansumanım dün çıkarken yapıldı , 2. Kontrolüm yarın. Ağrım sızım çok az. Bandajlarımdan sadece meme başlarım görünüyor. Biraz hissiz şu anda ancak doktorum his kaybı olmayacağını söyledi. Ve de Şişli var. Protez takılmadı. Göğüs dokum yeterli idi. Şu anda sıkı , gergin ve taş gibi duruyorlar. Bakalım ben de merak ediyorum . Bandajlar tamamen açılıncaki manzarayı. Sorusu olanı yanıtlayabilirim.sevgiler...

geçmiş olsun canım.inşallah sonuçtan memnun kalırsın dikleştirme olmuşsun gögüs ölçülerin nasıldı.
ne kadar sarkma vardı. sanırım izlerin sadece meme ucunda.

geçmiş olsun canım.inşallah sonuçtan memnun kalırsın dikleştirme olmuşsun gögüs ölçülerin nasıldı.
ne kadar sarkma vardı. sanırım izlerin sadece meme ucunda.

Merhabaaa. Bugün tam 1 hafta oldu Henüz bandajlarım açılmadı.Pazartesi günü 2.kontrolüm var. Sıkı bir korse -sütyen tarzı bir şey giyiyorum sürekli.Ancak baktığımda dimdik ve sert iki göğsüm var. Genç kızken bile böyle değildi.Göğüs cupım 36-D idi. Dikişler ne yazık ki sadece meme ucunda değil göğüs altında ve göğse dik dikişlerim de var.Ancak doktorum belli belirişiz kalacağını söylüyor.İzleri çok da kafama takmıyorum açıkçası.Göğsümdeki sarkma 4 cm idi. Şimdi de olması gerektiğinden daha yukarda ama zamanla olması gereken yere gelecekmiş.
Tek sıkıntı uçlardaki hissin henüz tam olarak gelmemesi. Doktorumun dediğine göre bu da zamanla yerine gelecekmiş.Vücudun kendini yenilemesi ile ilgili biraz. Ağrılarım bitti , her türlü hareketi çok rahat yapabiliyorum. İlaçlarım da bitti.Bandajın çıktığı anları merakla bekliyorum şimdi acayip kaşıntı yapıyorlar çünkü.

Selam kızlar 16 Kasım'da çoook uzun zamandır kafamda olan ama cesaret edip de bir türlü yaptıramadığım meme dikleştirme ameliyatını oldum. Girmem ve ayılmam ile geçen süre 2,5 saat .Ertesi gün hastaneden kendi arabamı kullanarak çıktım evime geldim. Ilk pansumanım dün çıkarken yapıldı , 2. Kontrolüm yarın. Ağrım sızım çok az. Bandajlarımdan sadece meme başlarım görünüyor. Biraz hissiz şu anda ancak doktorum his kaybı olmayacağını söyledi. Ve de Şişli var. Protez takılmadı. Göğüs dokum yeterli idi. Şu anda sıkı , gergin ve taş gibi duruyorlar. Bakalım ben de merak ediyorum . Bandajlar tamamen açılıncaki manzarayı. Sorusu olanı yanıtlayabilirim.sevgiler...

Öncelikle geçmiş olsun.Ameliyat olmuş bir bayanın tavsiyesi bizim için çok önemli.Bu anlamda paylaşım için teşekkür ederiz.Doktor ismi ve ücreti hakkında nasıl bilgi alabiliriz?Şimdiden teşekkürler..

Back