tvyi aynı odada başka yere koymak için tavsiye fikir??

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
kızlar, tam olmasada balkon girntisi olduğu çin L şekil diyebleceğim bi salonumuz var. evi yapanlar tv bağlantı prizlerini sadece bi noktaya koymuşlar diğer duvarlarda priz yok. mesela ben tvyi salonda bu prizlere uzak başka bi yere koymak istiyorum diyelim ne yapma gerekiyor. ve acaba masrafı ne kadar olur?

kızlar, tam olmasada balkon girntisi olduğu çin L şekil diyebleceğim bi salonumuz var. evi yapanlar tv bağlantı prizlerini sadece bi noktaya koymuşlar diğer duvarlarda priz yok. mesela ben tvyi salonda bu prizlere uzak başka bi yere koymak istiyorum diyelim ne yapma gerekiyor. ve acaba masrafı ne kadar olur?

uzatma kabloları tatlım bu iş için birebir ;) kablolarıda duvar diplerine monte ediceksin böylelikle görüntü kirliliğide olmıycak ;) maliyetide çok bişey tutmaz.. umarım soruyu yanlış anlamamışımdır ;)

Kabloların görüntüsü rahatsız ederse,yapı marketlerde kablo saklayan borular (tüneller diyeyim) var:)

ucunda çiviler olan küçük çıtçıtlar var .o çivileri süpürgeliklere çakıyosun kabloyu yerden ya da duvardan yürütebilirsin .nalburlar bilirler tarif edersen anlarlar.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Back
X