Tvkolikler buraya.......

tvkolikmisiniz...

• evet kesinlikle..

OY: 12 75,0%
  • hayır, ben almıyım....

OY: 4 25,0%

• Ankete Katılan
    16

serayy

çook şeker
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.468
3
Kızlar ben biraz fazla tv düşkünüyüm, yeni sezon dizilerede yazıyorum sık sık ama ortaya karışık yapalım dedim burdan.
Anlık beğenilerimiz, beğenmediklerimiz, tavsiyeleriniz, herşeyi buraya bekliyorum.

Parmaklıklar ardındayı seyrederken, kocam boks açtı, beni de içeri postaladı ama ben gitmedim. En iyisi tv köşesi açıyımda, kendi tvmi kendim kurayım dedim.alkisalkisalkis

Tv'den dilimize dolanan sözler vardı kızlar, hatırladıklarınızı yazsanız da bizde hatırlasak..

zannumca.....gaffur
yıkılıyo...........ece erken
herıld yani.....kuzenler larry-balki (filmin adını unuttum)
ezikler.........selena (kıvılcım)

bunlar aklıma ilk çırpıda geldi

he bide kutsiye bu akşam ziynete DÜŞÜK dedi, o da hit olabilir.

Yaaa birde Beray nasıl yırttı o güzelim gelinliği, içim acıdı valla...

Offffff bu Dilberle Ümit beni perişan etti yaa....

Son düzenleme:
yettim bacımmm:eek:hihoyyythihoyyyt
tvkolik değilim ama ayy ufff pis kaka bu tv diyenlerden de değilim.kaydirigubbakcemile
bu sezon bir bulut olsam'a taktım...delikafadulden
en beğendiğiniz türk dizisi nedir diye sorsalar aklıma hemen ikinci bahar gelir.sırnaşık şey
bu sezon aşk-ı memnu da iyi başladı ama fazla sürmeden baydı.yasakkelime
en azından beni baydı.a.s:roflol:
elveda rumeli de süper...namık ve karısına hastayım:roflol::roflol:
bez bebek'ten nefret ediyorum. fox'u ne zaman açsam o var.

yeni topiiğin hayırlı olsun bidanemŞenizŞenizŞeniz

ilgi ile takip ettiğim ilk dizi perihan abla idikaydirigubbakcemile3
kızlar yurdu vardı birde eskiler bilirkaydirigubbakcemile5
sonra süper baba'ya takıldım:içelim:
lisedeyken ben kara melek vardı..sınıfca beyin jimlastiği yapardık o diziye bu hafta kesin şöyle olur böyle olur diyesırnaşık şey
aha ha ha ne çabuk büyüdüm nan ben CADIARZU:mymeka::mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlike tvkoliğim tv nin acık olmadığı bi an bile yoktur evde...
annem bebekken beni hep tvnin karşısına oturtur işlerini yaparmış :emir_bebek:...
bebeklikten kalma bi alışkanlık işte-tatlicadiarzu-

pek tv kolik degilim,amma velakin carsamba gunleri aksam yemekten sonra bulasiklari makinaya attimmi,tvnin karsisina gecerim cayimla deymeyin keyfime,,Yaprak dokumum var,ama bazen bizim canak sirf bana ficiklik olsun diye(laf aramizda kiskaniyo benim seksiligimi)ariza yapiyo,,,ama elisde careler tukenmez bende internetten izliyomlülülülülülü

baska da bi alakam yoktur tv ile,,,olursada olur olmasada,yaprak dokumu bitince ne edecem bilmem,sudan cikmis balik gibin olurum artik,,,kaydirigubbakcemile3

ben de TV koliklerden değilem...ama seyretmiyorum değil tabii...haberleri seyrederim illa ki...şu an dizilerden ara sıra binbirgece ve aşkı memnu var...belgeseller de ii oluyor yani ben seviyorum...beyzamın dediği Perihan Abla, Bizimkiler gibi güzel diziler yok artık...:1closedeyes:Şakirin olmas Periyan demesi hala kulaklarımda...alkisalkisalkis

pek tv kolik degilim,amma velakin carsamba gunleri aksam yemekten sonra bulasiklari makinaya attimmi,tvnin karsisina gecerim cayimla deymeyin keyfime,,Yaprak dokumum var,ama bazen bizim canak sirf bana ficiklik olsun diye(laf aramizda kiskaniyo benim seksiligimi)ariza yapiyo,,,ama elisde careler tukenmez bende internetten izliyomlülülülülülü

baska da bi alakam yoktur tv ile,,,olursada olur olmasada,yaprak dokumu bitince ne edecem bilmem,sudan cikmis balik gibin olurum artik,,,kaydirigubbakcemile3

canım biterse eğer,ben sana oynarım doğaçlama yaprak dökümü üsülme....:1hug:

ben de TV koliklerden değilem...ama seyretmiyorum değil tabii...haberleri seyrederim illa ki...şu an dizilerden ara sıra binbirgece ve aşkı memnu var...belgeseller de ii oluyor yani ben seviyorum...beyzamın dediği Perihan Abla, Bizimkiler gibi güzel diziler yok artık...:1closedeyes:Şakirin olmas Periyan demesi hala kulaklarımda...alkisalkisalkis

ya bide '' ama Periyan'' derdi hep dimi? çok güzeldi be.
ne cinayet vardı, ne aldatma nede başka bişey ama pek bir sevilirdi..a.s

yorumlarınız için teşekküğrler canlarım...

yettim bacımmm:eek:hihoyyythihoyyyt
tvkolik değilim ama ayy ufff pis kaka bu tv diyenlerden de değilim.kaydirigubbakcemile
bu sezon bir bulut olsam'a taktım...delikafadulden
en beğendiğiniz türk dizisi nedir diye sorsalar aklıma hemen ikinci bahar gelir.sırnaşık şey
bu sezon aşk-ı memnu da iyi başladı ama fazla sürmeden baydı.yasakkelime
en azından beni baydı.a.s:roflol:
elveda rumeli de süper...namık ve karısına hastayım:roflol::roflol:
bez bebek'ten nefret ediyorum. fox'u ne zaman açsam o var.

yeni topiiğin hayırlı olsun bidanemŞenizŞenizŞeniz

bende bir bulut olsam ve elveda rumeliyi seviyorum, çok güzel diziler...

kesinlike tvkoliğim tv nin acık olmadığı bi an bile yoktur evde...
annem bebekken beni hep tvnin karşısına oturtur işlerini yaparmış :emir_bebek:...
bebeklikten kalma bi alışkanlık işte-tatlicadiarzu-

ben uyurken bile tv açık. :1rolleyes:
çoook seviyorum çokkkkk...

hakikaten bir şevket altuğ vardı ne oldu ona:uhm: çok yetenekli bir oyuncudur aslında:1shok:...sanırım reyting kurbanı oldu.:kızgın: metin şentürkle bir dizisi vardı bir ara..çok kısa sürdü. hatırlayan var mı bilmem. ben bile hayal mayal hatırlıyorum. çok eski değil ama biri iki bölüm sonra kaldırılmıştı dizi. ondan belleğimde fazla yer etmedi:1no2:

bende malesef tvkoliklerdenim
akşamlarım tv karşısında geçiyor
pzt elveda rumeliyle başlıyorum, pazar çok güzel hareketler bunlarla bitiriyorum

bende malesef tvkoliklerdenim
akşamlarım tv karşısında geçiyor
pzt elveda rumeliyle başlıyorum, pazar çok güzel hareketler bunlarla bitiriyorum

Aynen canım, sadece ben arka sıradakilerle bitiriyorum haftayı...
Hoşgeldin kulübümüze, anlık tv değerlendirmelerinide bekliyorum...:1rolleyes:

hakikaten bir şevket altuğ vardı ne oldu ona:uhm: çok yetenekli bir oyuncudur aslında:1shok:...sanırım reyting kurbanı oldu.:kızgın: metin şentürkle bir dizisi vardı bir ara..çok kısa sürdü. hatırlayan var mı bilmem. ben bile hayal mayal hatırlıyorum. çok eski değil ama biri iki bölüm sonra kaldırılmıştı dizi. ondan belleğimde fazla yer etmedi:1no2:

süper baba vardı bayılıyodum o diziye
eski dizilerin keyfi yok malesef :çok üzgünüm:
ikinci bahar mesela tekrarlarını bile seyretmiştim hiç kaçırmadan

Tvden dilimize dolananlara devam edelim kızlar...

Dermişim.......hatırlamıyorum bunu kim diyordu..
diyosunnnn...adanalı

haydin devam edin

X