Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar mrb...tv ünitesi yazdım ama aslında sadece ikea raftan bahsedeceğim benım salonumda tv ünitem var fakat oturma odasında oturacağız o yüzden tv yi oraya geçirceğiz.....ıkea da gördüğüm raflarda bir uzun tv altına 2 de yan tarafa küçük şekilde monte etsek nasıl olur kızlar
Bende bu tarz dusunuyorum ama tv altina sadece raf olur mu nasil durur bunda kararsizim ama birini sag birini sol tarafa konulabilir yada bu kadar uzun degilde kisa yaptirilabilir ben tvyi duvara monte ettirip uydusu vs icinde olan bir model almayi ue tv altina da modern bi tv ünitesi düsunuyorum
Cnm cevap verdiğin için teşekkür ederim ben bunu oturma odasına yapmayı düşünüyorum alt rafa dvd yi felan koyarım diye düşündüm aslında güzel ve ucuz bi fikir diye düşünmüştüm ve fazla eşyadan uzak
bende salonda yemek odası takımını kaldırdım. tv sehpasının üzerine tv yi duvara monte ettirdim sag ve sol kenarlarına da ikeadan raflar taktırdım. bunları yapmadan öncede koctastan 12 mi 15 tl yemi ne tas görünümlü duvar kagıdı kapladım. raflar beyazdı benim tv sehpam kahverengiydi onuda beyaz yapıskanlı folyoyla kapladım uysun diye :)
Valla kızlar tv yi aldım ama askı aparatını henüz almadım karar veremedim bi türlü.duvara monte konusunda bu raflar sizce nasıl olur...bir kaç fikir daha lütfen