ben olsam kahveyi tercih ederdim,beyaz biraz basit duruyo.
hayırlı olsun şimdiden...
kahve olanı beğendim, güle güle kullanın...
Bende kahve olanı beğendim :)) çok hoş gözüküyor.Güle güle kullanın..
Ben beyaz üniteyi daha çok beğendim.Modern duruyor.Ama bütünleştireceğiniz diğer eşyalarınızla hangisi daha uyumluysa onu almanız daha iyi olur elbette.
Kesinlikle kahve.
Hem klasik ve şirin hem de asla toz göstermez.
Benim tv ünitem de hemen hemen aynı renk çook memnunum.
Beyaz mobilyam da var, yatak odamda, her gün toz al
Bu modeller biraz eskidi evet, simdi daha farklı tv üniteleri var sunun gibi
Eki Görüntüle 907334
Tamamen değil de parça parça bence bunlardan alın, üstelik birden fazla renkle tamamlayabilirsiniz.
evet biraz demode oldu ama ben tonla para sayıp doğtaştan almıştım samimi bir arkadaşım doğtaş kataloğundan beğenip marangoza yaptırdı benim 12 milyar tuttu indirimlerle arkadaşın 5.5 milyar yanii uygun ve işi iyi ypan bir marangoz bulursan daha uyguna kapatırsın
yok canım salon koltuklar yemek masası tv ünitesi yatak odası işte :)
ve heryerde söylediğimi yineliyorum doğtaşn yanından bile geçme zaten sattıktan sona müşteri memnuniyeti sıfır bana getirdikleri tv ünitesinde resmen boşluk vardı beyaz mobilya arada o sunta görününce için acıyor fark ettim hemen bu ne dedim adam çıkarttı daksili sürdü bir de beni kandırıyor mobilya boyası diye iyi bende kalsın dedim bi baktım faber castel daksil
arkadaşında koltuklarının dikişi kötüymüş kaç kere aradı yolladı geldiğinde koltuk daha beterdi
belki demode olmuştur ben fazla takip edemedim. acaba parça parça duvara monte olanlardan mı bahsediyorsunuz.duvara monte olanlara da bakmadım kiracı oldugumuz için bana önereceğiniz bir model varsa daha modern seve seve bakarım. .bir de böyle büyük ve ünlü mobilya magazalarında fiyatlar 2 -3 katına çıkıyor. en uygun gördüklerim bunlardı. yorum için teşekkürler bu arada
ama mobilyanın tarzına beyaz daha uygun bence.Eki Görüntüle 907343 Eki Görüntüle 907344 Eki Görüntüle 907345
bu arada köşe takımımın fotosu varmış onu da bulunca ekleyeyim dedim. daha çok fikir verebilir hangisinin yakışacagı açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?