• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tv ünitesi(resimli)

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
Eki Görüntüle 907255 Eki Görüntüle 907256
bu kez dert değil ama fikirlerinizi almak istedim. siz olsanız hangi üniteyi tercih ederdiniz? tv ünitesi alıcaz ama kiracıyız cok büyük bütçe ayırmadık. bu ikisi arasındayım ama karar veremedim. bir de tv ünitesi kullananlar sizce neye dikkat etmeliyim alırken. renk, rafların açık olması, boyut vs. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

Şimdi daha detaylı baktığımda da şunu söyleyebilirim beyaz olanın altında boşluk var tam yere oturmuyor ayak yapısından dolayı temizlemek zor olucaktır sürekli toz olucak gözünüze batıcak diye düşünüyorum çok orta bi boy çünkü elektrik süpürgesi falan zor girer :/

Son düzenleme:
gecen bi arkadaşımın evinde kahverengi ünitenin biraz daha farklısını gördüm ama rengi aynı ve bana hiç toz belli etmiyo 15 gün saglık sorununda temizlik yapamadım ama tertemiz duruyo dedi. hem çok da şık duruyo

Şimdi daha detaylı baktığımda da şunu söyleyebilirim beyaz olanın altında boşluk var tam yere oturmuyor ayak yapısından dolayı temizlemek zor olucaktır sürekli toz olucak gözünüze batıcak ve temizlemekte zor olur diye düşünüyorum çok orta bi boy çünkü elektrik süpürgesi falan zor girer :/

benim hiç aklıma gelmemişti bak çok haklısın. suan evde küçük bi tv dolabı var onun da altı boşluk ama onu çekmek kolay. bunu rahat çekemem yani sonuçta.

gecen bi arkadaşımın evinde kahverengi ünitenin biraz daha farklısını gördüm ama rengi aynı ve bana hiç toz belli etmiyo 15 gün saglık sorununda temizlik yapamadım ama tertemiz duruyo dedi. hem çok da şık duruyo

bana da toz göstermez bir renk gibi geldi. beyazın görüntüsü çok hoşuma gidiyor içim açılıyor ama beyaz bir orta sehpa var salonumda üzeri tozlandı mı epey belli oluyor gerçekten. ben de çalışan biriyim temizliği de önemli o yüzden.

benim hiç aklıma gelmemişti bak çok haklısın. suan evde küçük bi tv dolabı var onun da altı boşluk ama onu çekmek kolay. bunu rahat çekemem yani sonuçta.

Aynen öyle bende ilk anda detaylı incelemedim sadece gözüme hangisinin hoş göründüğüne baktım ama biraz inceleyince gözüme çarptı :) Ki hiçte detaycı değilimdir aslında :) Güle güle kullan şimdiden :)

Aynen öyle bende ilk anda detaylı incelemedim sadece gözüme hangisinin hoş göründüğüne baktım ama biraz inceleyince gözüme çarptı :) Ki hiçte detaycı değilimdir aslında :) Güle güle kullan şimdiden :)

teşekkürler canım. ben kahverengi olan çok basit mi duruyor diye düşünüp duruyordum ama baktım kahveyi de epey begenen oldu arada da 300 tl gibi bir fark var. kahve daha çok içime sindi şimdi

Beyazdan her zaman çok korkmuşumdur ama yeniden dekor ettiğim oturma odamızı beyaz kullandım ve cok memnunum. her zaman temiz ve ferah duruyor. kahve tonlarında bence toz daha çok belli oluyor. İkisi arasındaysanız beyaz. Yalnız bu modeller biraz demode oldu gibi.uygun fiyatlı ama modern bir şeylere bakın derim ;)

Ben beyaz üniteyi daha çok beğendim.Modern duruyor.Ama bütünleştireceğiniz diğer eşyalarınızla hangisi daha uyumluysa onu almanız daha iyi olur elbette.

Kesinlikle kahve.

Hem klasik ve şirin hem de asla toz göstermez.

Benim tv ünitem de hemen hemen aynı renk çook memnunum.

Beyaz mobilyam da var, yatak odamda, her gün toz al:31:

Beyazdan her zaman çok korkmuşumdur ama yeniden dekor ettiğim oturma odamızı beyaz kullandım ve cok memnunum. her zaman temiz ve ferah duruyor. kahve tonlarında bence toz daha çok belli oluyor. İkisi arasındaysanız beyaz. Yalnız bu modeller biraz demode oldu gibi.uygun fiyatlı ama modern bir şeylere bakın derim ;)

belki demode olmuştur ben fazla takip edemedim. acaba parça parça duvara monte olanlardan mı bahsediyorsunuz.duvara monte olanlara da bakmadım kiracı oldugumuz için bana önereceğiniz bir model varsa daha modern seve seve bakarım. .bir de böyle büyük ve ünlü mobilya magazalarında fiyatlar 2 -3 katına çıkıyor. en uygun gördüklerim bunlardı. yorum için teşekkürler bu arada

benim ünitemde beyaz ve çok pişmanım tamam güzel duruyor ama o toz olayı çileden çıkartıyor bir de lake olunca aman çizilmesin diye diye delli etti beni aslında imkanım olsa tüm mobilylarımı koltuklarımı falanda kahve yaparım çalışan birisiyim ve her an gelenler olabiliyor telefonu kapatıp beze koşmak canımı sıkıyor

ikisi arasında kahve tercihim kolay gelsin :34:

Back
X