Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duvar detayı çok hoş olmuş tatlım raflarda öyle yalnız ben alttaki çekmeceli modülü beğenmedim onu da krem rengi kulpları olmayan sade bişey yapsaydın enfes olurdu :)
Ben televizyonun etrafında raf olmasına karşıyım.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama, televizyon izlerken dikkat dağıtıcı unsurlar olarak görüyorum.
Şimdi sakın bana senin gibi durmadan tv izlemiyoruz demeyin, çünkü benim de tvde izlediğim nadir programlar vardır.
Ama neticede televizyonun etrafını boş istiyorum.
Kalabalık gözümü yoruyor.
Zaten tv izlerken gözüm yeterince yoruluyor, kalabalığa hiç gerek yok.
O rafları kaldırırsan ordan bence daha sade bi görüntü elde edersin.
Yok ben raf seviyorum dersen en üstteki dursun bari, yanlardakini koyma.
bende senin gibi düşündüğüm için olabildiğince küçük raflar olsun istedim hiç olmassa da çok sade kalıcaktı.
o yüzden böyle istedim o raflara küçük mumlar falan düşünüyorum göz yormayacak şekilde![]()
güzel olmuş diyemicem çünkü çok daha güzellerini gördüğüm için.çekmecenin kulplarını bende beğenmedim. zaten geriye tasarlanacak bişey kalmadı. ama duvardaki doğal taş değil heralde duvar kağıdı. o güzel durmuş bence. başlığın ben tasarladım diye yazınca daha orjinal birşey bekledim. ama senin zevkin tabi güle güle kullanın.![]()
bir insanın bişey tasarlaması için iç mimar olması gerekmiyor biraz zevk yeterli bunun için :))
Sade ve güzel olmuş.
guzel olms ben begendım canım . bı sorum olucak bu fotoshopu nasıl yaptın