tv ünitemm ben tasarladımmm :)

crnugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
177
8
48
Manisa
kızlar tv yi denemek için fotoshopla ekledim garip gelmesin :)

$Fotoğraf0092.webp

teşekkür ederim canım. duvarımız çok geniş olmadığı için sade oldu aksesuarlarla zenginlştiricem daha :)

duvar detayı çok hoş olmuş tatlım raflarda öyle yalnız ben alttaki çekmeceli modülü beğenmedim onu da krem rengi kulpları olmayan sade bişey yapsaydın enfes olurdu :)

Ben televizyonun etrafında raf olmasına karşıyım.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama, televizyon izlerken dikkat dağıtıcı unsurlar olarak görüyorum.
Şimdi sakın bana senin gibi durmadan tv izlemiyoruz demeyin, çünkü benim de tvde izlediğim nadir programlar vardır.
Ama neticede televizyonun etrafını boş istiyorum.
Kalabalık gözümü yoruyor.
Zaten tv izlerken gözüm yeterince yoruluyor, kalabalığa hiç gerek yok.
O rafları kaldırırsan ordan bence daha sade bi görüntü elde edersin.

Yok ben raf seviyorum dersen en üstteki dursun bari, yanlardakini koyma.

duvar detayı çok hoş olmuş tatlım raflarda öyle yalnız ben alttaki çekmeceli modülü beğenmedim onu da krem rengi kulpları olmayan sade bişey yapsaydın enfes olurdu :)

evet bende farkındayım ama çünkü tek renk krem istemiştim ben nişanlım marangozla konusurken atlamış o kısmı marangozun fikriymiş arada bi renk olsun falan demiş ona neyse ! o yüzden çekmeceler benim isteyim dışında oluvermiş olsun artık napalım kızamadım onaa :)

Ben televizyonun etrafında raf olmasına karşıyım.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama, televizyon izlerken dikkat dağıtıcı unsurlar olarak görüyorum.
Şimdi sakın bana senin gibi durmadan tv izlemiyoruz demeyin, çünkü benim de tvde izlediğim nadir programlar vardır.
Ama neticede televizyonun etrafını boş istiyorum.
Kalabalık gözümü yoruyor.
Zaten tv izlerken gözüm yeterince yoruluyor, kalabalığa hiç gerek yok.
O rafları kaldırırsan ordan bence daha sade bi görüntü elde edersin.

Yok ben raf seviyorum dersen en üstteki dursun bari, yanlardakini koyma.

bende senin gibi düşündüğüm için olabildiğince küçük raflar olsun istedim hiç olmassa da çok sade kalıcaktı.
o yüzden böyle istedim o raflara küçük mumlar falan düşünüyorum göz yormayacak şekilde ;)

bende senin gibi düşündüğüm için olabildiğince küçük raflar olsun istedim hiç olmassa da çok sade kalıcaktı.
o yüzden böyle istedim o raflara küçük mumlar falan düşünüyorum göz yormayacak şekilde ;)

yani, sadece mum koysan bile, tek başına o rafın orda durması kalabalık yaratıyor.yine de sen bilirsin tabi ki, senin kararın.benimki sadece bakış..

güzel olmuş diyemicem çünkü çok daha güzellerini gördüğüm için.çekmecenin kulplarını bende beğenmedim. zaten geriye tasarlanacak bişey kalmadı. ama duvardaki doğal taş değil heralde duvar kağıdı. o güzel durmuş bence. başlığın ben tasarladım diye yazınca daha orjinal birşey bekledim. ama senin zevkin tabi güle güle kullanın.:61:

güzel olmuş diyemicem çünkü çok daha güzellerini gördüğüm için.çekmecenin kulplarını bende beğenmedim. zaten geriye tasarlanacak bişey kalmadı. ama duvardaki doğal taş değil heralde duvar kağıdı. o güzel durmuş bence. başlığın ben tasarladım diye yazınca daha orjinal birşey bekledim. ama senin zevkin tabi güle güle kullanın.:61:

hahahh iç mimar olsaydım beklentilerinizi karşılardım :) benden bu kadar yani teşekkürler ;)

bir insanın bişey tasarlaması için iç mimar olması gerekmiyor biraz zevk yeterli bunun için :))

Back
X