Tv Programlarından Alış Veriş

mert

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2006
1.618
13
683
Kilis
kızlar tv de bazı programlarda güzel ürünler tanıtılıyor.acaba aranızda bu tür yerlerden alış veriş yapan var mı .varsa hangi ürünlerden memnun olduğunuzu yazarmısınız?
ziya kürküt ün bir programı var mesela?

shopping tv den alışveriş yapıyorum aldığım ürünlerde bir sorun olmadı
ziya kükürt'ün sunduğu programa bakıyorum bazen piyasaya göre bana pahalı geliyor fiyatları

elektrikli bi bıcak reklamı var. izlemişsinizdir belki titreşimli filan. almayı cok istiyorum. ama bende güvenilirmidir merak ediyorum. bide o programlarda illa kredi kartımı kullanmak gerekiyor

kart sart degıl canım nakıt veya kredı kartı dıyor :)
yanı eskısı gıbı senetlı satıs yok artık modern veresıye(bayıldım bu veresıye ısmıne ) var adı:KREDI KARTI :roflol:

o bıçaktan ben de almak istiyorum ürün tesliminde ödeme oluyor diye biliyorum kartla olursa güvenemem herhalde

Bende shoping tv den kek kalıbı aldım.Slikon çok güzel.Kek yaparken en nefret ettiğim şey kalıbı yağlamaktır.Silikon kek kalıbı ile buna gerek yok.Sadece kalıbı su ile ıslatmanız yeterli oluyor.

bende yapıyorum ..ama annem shopping tv tutkunu....en çok alışveriş yapanlar listesinde hatta:))))))şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı.....bilinen bir kanaldan kredi kartıylada olsa alışveriş yapmanın bir sakıncası yok......

bizde eşime shopping tv den 10' lu gömlek seti aldık çok güzel ve kaliteli çıktı çok memnun kaldık

Bende shoping tv den kek kalıbı aldım.Slikon çok güzel.Kek yaparken en nefret ettiğim şey kalıbı yağlamaktır.Silikon kek kalıbı ile buna gerek yok.Sadece kalıbı su ile ıslatmanız yeterli oluyor.

ben de bayramın 2. günü aldım ama hala elime gelmedi, gerçi ceyzime aldım inş. söylediğin kadar iyi çıkar kek kalıpları...

Ben de shoppingtv de alıyorum hep neler almışım bi yazayım
1 tane nicer dicer
1 tane traş makinası
1 tane erkek bakım seti phılips
1 tane dürbün
1 tane saç düleştirici+fön makinası hediyesiydi
40 parça tabak seti
84 parça çatal bıçak takımı
16 parça çelik tencere seti
1 set tornavida takımı
yaa unuttum başka varsa da
özellikle hepsini yazdım ki memnun kaldığımı
belirtmek için

ben shopping tv den hiç bir şey almadım almayıda düşünmem
aldığım şeyi canlı olarak görüp incelemem lazım
gerekirse pazarlıkta yaparım

kızlar şimdi birde cam silmek için bir şey çıkmış yapıştırıyosun çift camın ön ve arka kısmına dışarı çıkıp uzanmana gerek kalmıyomuş benim gibi ana cadde de oturan biri için çok cazip geldi kullanan varmı acaba? varsa fikrinizi belirtirmisiniz?

nasıl gidiyor alış veriş bayanlar.var mı memnun olduğunuz yeni ürünler

ben de shopping tv den tencere takımı aldım ama malesef hepsi çizik geldi:çok üzgünüm:

ben tv satışlarını kullanmam. sonuçta mahrumiyet bölgesinde yaşamıyorum. gözümle görmem sağına soluna bakmam lazım e bir de pazarlık yapacam tabi ki...

valla canım ben shopping tv den uyku seti kızıma hastane çıkış takımı bornoz mutfak eşyası filan aldım gayet memnunum hiç bir sorun yaşamadım tavsiye ederim hem uygun hem kaliteli...

tvden ya da netten almak insanın hayatını kolaylaştırıyo. bulunduğum mahrumiyet bölgesinde birebir görüp gezip alamıyorum. onun çin kanalları v neti tercih ediyorum ama internetten bilindik bi marka daha garantili bence.

shopping tvden nevresim takımı aldım, parşömen kağıdından daha ince ve çok sert çıktı.
eltim cep telefonu aldı, ne çekiyo ne şarjı dayanıyo çoook adiydi. şöpe atıp piyasadan yenisini aldılar.
boncuklu salon takımı aldım iyiydi o fiyatına göre
bi de nicer dicer aldım, orjinal tanıtım filmini gösteriyolar(siz de orjinal sanıyosunuz) ama çakmasını yolladılar. yine de çakmalarla aynı fiyattı kazık falan yemedim ücretsiz kargo olmuş oldu.

bi daha alır mısın deseniz kanal gezerken üstünden zıplıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…