TV kırıldı

Kız biz nerden bilelim markası neyse teknik elemanına götürün. Yapılacak bir şey varsa yaparlar. Ama sanki pahalıya gelecek gibi.

Evet tamır fıyatı yeni tv parasına denk geliyor.. Bizde yasadık aynısını.. Yenısı ı aldık ve tv koruyucu aldık.. Artık fırlatsa bile bişey olmuyo içimiz rahat etti,

Bizimde böyle oldu ana kart almak lazımmış komple televizyon almıştık nerdeyse aynı fiyat çünkü

Ablamin kizida ayni bu şekil kumandayi fırlatmıştı. Astarı daha pahalı geleceğinden yenisini almışlardı.

LCD TV lerde ekran değişimi fiyatları baya yüksek.
Bir arkadaşım geçen ay aynı şekilde çatlak olması sebebiyle markasının ilgili servisine başvurmuştu.
Yetkili servis kontrol sonrası 3.750 TL fiyat çıkarmıştı.
Uzun görüşmeler sonrası ücreti 3.400 TL çekip 2 taksit konusunda anlaşmışlardı.
Tabi her markanın ve yetkili servisin uyguladığı servis ücreti değişkenlik gösteriyor.
Sizde kendi TV nizin yetkili servisinden fiyat alın.
Geçmiş olsun.

Keşke ekran koruyucu kullansaydınız, yenisini alınca hemen koruyucu alın. Çocuk ayaklanmadan taktım ben tv üstüne

İyi akşamlar arkadaşlar oğlum TV kumadasini televizyona fırlattı ve sonuç bu ses var ama görüntü boyle tamir olur mu
Eki Görüntüle 3341310
Yeni tv fiyatına gelir 5 yıl önce bizimde kırılmıştı sıfır tv 2.500 lirayken tamir 1.500 demişlerdi yeni almıştık şuan fiyatlar ne kadar bilmiyorum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…