olmuyor tuzun yeri ayrı :)
ben böyle senelerdir tuzu kullanıyorum brakmak isityorum ama olmuyor malesef
dedim belki burda bir yöntem bulabilirz :)
tuz çok zararlı diye herkes bas bas bağrıyor
hamileliktede açıkçası çok zorlık oluyor mide yanması felan sabah kalktımda ağzımda resmen tuz oluyor :)
ah ah.. ben de tuz bağımlısıyım... tuzsuz yemektense hiç yemem daha iyi diyorum ve azaltamıyorum... şekeri çok rahat kestim ama tuzu azaltamıyorum bile... midem bulanıyor yemeklerden soğuyorum tuzsuz yiyince...
kızlar bu arada dün sabiha paktuna keskin in hamılleık kıtabını okurken denk geldım
diyor ki hamılelıkte böbrek fonksiyonalrı değişip idrar mıktarı ve sıklıgığı arrtıgı için vücut cok fazla tuz kaybeder
bu kaybın önlenmesi için tuz almakta fayda vardır diyor " bakın bilimsel bir görüş yok illaada azaltacam dıyosanız
doktorunuza bari sorun :)
ben tuzu o kadar çok severdim ki avucuma tuz döker yerdim....
herşey beyinde biter... ben birden bıraktım artık hiç aramıyorum...
önce pişirdiğim yemeklere tuz atıyorum yerken atmıyorum... böyle çözüm buldum...
arkadaşlar hayatımda tuzun yeri %99,9 bırakamıyorum
bırakan varmı yardımcı olurmusunuz ?
çok zararlı ama acayip bağımlıym :26:
bende aynen siz gibiyim. hem pişirirken ekliyorum hemde tabağıma yemeğin üstüne tuz ekliyorum. ama ben çok tüketiyorum kimse benim tabağımdaki yemeğin tadına bile bakmaz aşırı tuzlu diye. hamilelik döneminde hele de son zamanlarında çok sıkıntı çektim vücudum su topladı şiştim resmen. benim doktorum hiç tuz yeme demişti. zaten yediğimiz meyvelerde peynir zeytin gibi gıdalarda tuz yeterince var vücut ordan alır ihtiyacını demişti. mesela kavun limon hep çok tuzlu gidalarmış.
tuzu tamamen bırakmanın cok sağlıklı bir karar olmadıgı kanısındayım
vucudun tuza da ihtiyaci var
azaltmak ve deniz tuzu yada himalaya tuzu kullanmak daha makul bi cözüm
ben böyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?