canım sanrım haklısın daha yolun çok başındaymm belkide bu yüzden çok taktım kafama..Atma, konuyu da uzatma, mutlu gunune golge dusurme. Her seye takilarak hayat gecmezz. Bunu da bir yere yaz ve bugunun tadini cikar. Her duyduguna takilmamayi ogrenmeye calis cunku herkes bir seyler soyleyecek. Daha yolun basindasiniz daha cooook seyler duyarsin. O yuzden bu tavsiyeme kulak ver
Yani bizde oyle bir adet yok mesela, ben de bu tuzlu kahve ile ilgili hikaye dinlemistim, o gune kadar haberim yoktu boyle bir uygulamadan. Kendi eşime yapmadim, zaten cok heyecanliydi, kiyamadim. Ablam yapmis gitmis benim kiz arkadaslarima vermis baya gulmustuk.canım sanrım haklısın daha yolun çok başındaymm belkide bu yüzden çok taktım kafama..
gece byu düşünüp duruyorum yani
tuzlu kahyve hepimizin bildiği adettir değil mii..
ben bir kişininde çıkıp böyle yorum yaptıgını görmedim düne kadar zaten hevesimde kaçtı yani atmam olur biter gecenin 12 sinde bunu diyecek kadar saçma geldi
zaten atmıcam artık bu saatten sonrada sagolun yorumunz için :)Yani bizde oyle bir adet yok mesela, ben de bu tuzlu kahve ile ilgili hikaye dinlemistim, o gune kadar haberim yoktu boyle bir uygulamadan. Kendi eşime yapmadim, zaten cok heyecanliydi, kiyamadim. Ablam yapmis gitmis benim kiz arkadaslarima vermis baya gulmustuk.
Gorumcenin kotu niyeti yoktur da yanlis anlasilma olmasin diye soylemistir. Bu evlilik surecinde adetlere rituellere fazla takilmayin. İnsanin basina ne gelirse bu adetlerden gelir.
Sen bugun bol şekerli bir kahve yap sozlune, kiyamadim atmadim dersin. Kk'da harcama vaktini keyfine bak
sanırım çok samimi olmuşm yani gecenin 12 sinde dengesizlik bence.. ve ben böyle saçma sapan birşey duymadım..Sanki çok fazla mı samimi olmuşsunuz? Size tavsiye, mesafe her zaman iyidir.
ve ben üstelik o kadar yolun başındayım ki.. tamam küçük birşey ama bugün böyle yapan yarın kim bilir napar diye düşnüyorum..Aaa niye yahuuuu ne zamandır değişmiş bu bende atmışdım eşimin kahvesinin içine daha bakar bakmaz tuzlu bu demiii dedi olsun kızzzz içerim ben bunu bayıla bayıla yeterki evet desin ailen dedimillette amma takıntılı çıkdı başımıza yahuuu bu kvalide görümceler yokkkk anacım zerre kadar mutlu olsun gelinler istemiyorlar karar verdimmmm
aklınca kardeşciğine kıyamamıştır görümcelik yapmak istemiştir falan , bence de fazla samimi olmuşsun umursama bile atmak istiyorsan at kim ne karışırsanırım çok samimi olmuşm yani gecenin 12 sinde dengesizlik bence.. ve ben böyle saçma sapan birşey duymadım..
tuzlu kahve adetini herkez bilir eder değil mi acaba amacı neydi ?
sonra sözlüm aklıma geldi acaba o mu dedi bir bahane bulda atmasın kahveme tuz diye.. sonradan buda gelmedi değil aklıma
artık atmıcam canım.. bunu kafama takmaktan uyuyamadm gece yani.görümcenin söylediği şeyi ben hiç duymadım kendisi uydurmuş gibi geldi bana ne alaka yaniben olsam istiyorsam eğer atarım buna görümce ne karışır adet sonuçta
Benim bildiğime göre de damadı beğendim anlamına gelir. Herkesi adeti farklı demek ki. Çok üstünde durma,istediğin gibi yap bencesanırım çok samimi olmuşm yani gecenin 12 sinde dengesizlik bence.. ve ben böyle saçma sapan birşey duymadım..
tuzlu kahve adetini herkez bilir eder değil mi acaba amacı neydi ?
sonra sözlüm aklıma geldi acaba o mu dedi bir bahane bulda atmasın kahveme tuz diye.. sonradan buda gelmedi değil aklıma
benimde aklıma öyle geldi.. sözlüme kıyamadı sanırım.. böyle birşey yapma gereği duydu ..ve üstelik yolun başındayım.. yani.. neyse.aklınca kardeşciğine kıyamamıştır görümcelik yapmak istemiştir falan , bence de fazla samimi olmuşsun umursama bile atmak istiyorsan at kim ne karışır
ben olsam takmazdım şimdiden böyle herşeye karışırsa sende dediğini yaparsan yandın o zamanartık atmıcam canım.. bunu kafama takmaktan uyuyamadm gece yani.
yok canım ya yapmıcam artık heves kalmadı normal içsin kahvesini...Benim bildiğime göre de damadı beğendim anlamına gelir. Herkesi adeti farklı demek ki. Çok üstünde durma,istediğin gibi yap bence
bende takmıcam zaten ya.. valla aman değmez yni atmıyorum arkadaşBunda takilacak birsey yok inegin altindan buzagi ariyosunuz. Atmayiverin.
Rahatlayin biraz kizlar
sağolasın...hayırlı olsun.
bana verseler içmem içemem. çünkü o meret içilir gibi değil.
tatlı yenir tatlı konuşulurdan yola çıkarak bana mantıklı gelmiyor.
not: mesafe her zaman candır.