onüçAylık problemsiz,eziyetsiz, pozitif, düzenli ve çok neşeli bir kızımız var. Canımızın yarısını önce Allaha sonra kendisine emanet edebileceğimiz eşim ve bana anne, kızımıza anneanne olabilecek bir yardımcı arıyoruz. Ayrıntıları verecek olursam;
• Tuzla içmeler köprüsünde oturuyoruz
• Ben sigortacıyım eşim teiaş’ta elektrik teknikeri
• Bolu’luyuz. Müslüman ve sünniyiz
• Kızımıza doğduğu, alıştığı güvendiği yerde yani kendi evimizde bakacak
• Tercihen sigara,alkol kullanmayan
• İstisnai durumlar hariç asla kızınıza artık kendi evimde bakmak istiyorum talebinde bulunmayacak(tabiî ki bazen gidecek gezeceksiniz)
• Çalışma saati Hafta içi sekiz-ondokuz saatleri arasında olacak. hafta sonu ve tüm resmi tatiller izinli olacak maaşından bir kesinti yapılmayacak.yalnız, çok sık olmamakla birlikte rica ettiğimde bazı hafta sonları ve ayda yılda bir eşimle dışarı çıkmak istediğimde bizi kırmayıp yardıma gelebilecek (şimdiki bakıcımızla yollarımız bu yüzden ayrılıyor. Eşim dört-oniki vardiyasındaydı. Pazartesi şehir dışına çıkmam gerekti ve planladığım saatte dönemedim bizi mağdur edip akşam 7den sonra duramayacağını söyledi.annesi babası üç kuruş para kazanacak diye kızım sefil oldu kapı kapı o uyurken evde durabilecek birini aradık.rezillikti. İlk kez böyle bir şey rica ettik ve ne yazık ki yanlış bir insana bu görevi verdiğimizi gördük)
• Kızımın bakımı (alt değiştirme, yemek yedirme,uyutma,gezdirme,birlikte oyun oynama,kızımın kıyafetlerini yıkama toplama ve alıştığı düzenin korunması) dışında temizlik ev işleri asla yapmayacak.sadece haftada 3 kez eşim ve benim için yemek yapmasını rica edeceğiz.
• Zırt pırt bakıcı değiştirme taraftarı değilim. Çünkü kızımın psikolojik gelişimi açısından bunun çok tehlikeli olduğunu biliyorum. Bu önceliğim yüzünden, bunu kullanıp makul zamların dışında zam yapmazsanız ben gidiyorum demeyecek Bu işi Uzun vadeli düşünüp kızımı kreş yaşına kadar getirebilecek daimi biri olsun istiyoruz
• Son olarak eşim sekiz-dört dört-oniki oniki-sekiz olarak üç vardiya çalışıyor. Sabah 8 de işten çıktığında eve gelir kahvaltısını yapar ve yatar ben gelene kadar da fil gibi uyur :) dörtte de vardiyaya gideceği hafta da nasılsa geç gideceğim diye öğlene kadar uyur kalkar kahvaltısını yapar işine gider. Yani yardımcımız onu hiç görmese de o bazı günler evde olacak. Aaaaaa kocası da evdeymiş olmaz bu iş zihniyetinde bir yardımcı asla istemiyoruz. Allaha şükür huzurlu mutlu ve akıl sağlığı yerinde bir aileyiz ve Allaha şükür ki kocam da bi sapık değil. Bizi evladı olarak kabul eden yardımcımız arzu ederse eşimin vardiyasına göre sabahları aynı saatte gelmek şartıyla tabi, akşamları erkenden çıkabilir.
• Bu yardım karşılığında başlangıç için ödeyebileceğimiz maksimum rakam altıyüztldir.
• İlgilen biri varsa veya ilgileneceğini düşündüğü bir yakını varsa bana özelden ulaşabilirler.