tuzla-pendik-kartal civarı ikamet eden arkadaşlar nerdesinizzz

darıca uzak kacıyor cnm ya.. aslında kartal-pendik-tuzla civarı toplansa süper olurçç ya da farketmez.. karar verelim.

kızlar bende yarın tuzlaya taşınıyorum hiç bilmiyorum oraları çünkü bursada büyüdüm nasıl olacak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

cnm benim eşimde bursalı bursadan tuzlaya geldik ben doğma büyüme tuzladayım sen merak etme allışırsın zaten çok büyük bi yer değil ama aradığın herşeyi bulabiliyorsun burda benim eşim alıştıysa herkes alışır sen hele bi hayırlısıyla taşın yardımcı olurum ben sana::):):)

vallamı? çok sevinirim hiç kimsem yok buralardamafoldumben

selam kızlar kartal sahildeyim bende. bu bulusma islerinde hic cogunluk saglanamıyor. daha öncede bostancı, maltepe, kartal bulusması yapmıstık bastan herkes ok dedi ama bulusma günü gelince herkesin isi cıktı nedense ve topu topu 2 kisi olarak bulusmustuk. cok güzel bir dostlugumuz oldu arkadasımla. yani zor oluyor coklu bulusmalar arkadaslar

arkadaşlar neerelerdesiniz hepiniz tamam buluşalım dedi ama kimsse yok zeyneprenses arkadaşın dediği doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…