• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuzla Gispir Hakkında bilgisi olan

Bambilorde

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
11
3
6
36
Arkadaşlar merhaba. Buraları çok bilmiyorum, Tuzla Gispir hastanesi evimize yakın. İnternetten araştırdım biraz hem çok iyi yorumlar var hem çok kötü yorumlar var. Doğum yapmak için iyi bir hastane mi? Bir de doktor Bülent Serdar SAN'a muayene olan var mı, nasıl bir doktor?

Canım hastaneye gitmişliğim var fakat doktorlarını tanımam etmem. Bilindik hastane. Her hastane kendi civarında bilindik hoş. Ben genel konuşmak istiyorum, her hastanenin + - yönleri var . Bu yüzden yorumlara takılmanı istemem ancak iyi kötü olduğuna sen karar verebilirsin yaşayarak. Sana iyi gelir bana kötü.. Hamileliğinin başındasın gördüğüm kadarıyla bir kere gidip bile doktorun davranışıyla karar verebilirsin buna bence. Hastane kötü doktor iyidir belki veya tersi burda hastane değil bence sen önemlisin hastanenin sana ne hissettirdiği önemli :) o yüzden yorumlara takılma derim. Eğer doğum için semtte tecrübeli güvenilir bilindik bir doktor arıyorsan pendiğe gidebilme imkanın varsa evinden tek vesait minibüse binebilirsin orada önerebilirim kendi doktorumu

Aslında oradaki doktoru önerdiler Bülent Serdar san, bilmiyorum duydun mu hiç? O doktora gitmek istiyorum ama hastanesinden emin değilim. O yüzden gispir'i sordum. Gidip Bi görmekte fayda var dediğin gibi. ☺️

Serdar bey onceden gebze sskda idi..genc güleryüzlü bi dr..bu dr hasta ilisisi birazda hastanin tutumuna bağlı. .soru sormadigin sürece hic bi dr fazladan cewap verneyi düşünmüyor:KK43:

Back