D defense Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 19 0 36 İstanbul 31 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi defense #1 Merhaba; 7 aylık kızımıza kendi evimizde (Gizli bahçe konakları karşısı) 07:45-19:00 saatleri arasında bakabilecek, temiz, Allah korkusu olan 35-45 yaşları arasında abla arıyoruz.
Merhaba; 7 aylık kızımıza kendi evimizde (Gizli bahçe konakları karşısı) 07:45-19:00 saatleri arasında bakabilecek, temiz, Allah korkusu olan 35-45 yaşları arasında abla arıyoruz.
M melekzun Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2012 7 0 16 İstanbul 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi defense #2 merhaba ben tuzlada oturym 6 yılık evlıyım1 oğlum var krse gıdıyor esım gemı muhendısı ben gıda teknıkerıyım bebek bakımında tecrubelıyım anne olduğum ıcın sızı daha ıyı anlıyorum 29 yasındayım temız tıtız guvenılır bırısym referans verebılrm malesef tuzla cıvarı ıstedığım için ıs bulamadım sızınle grsmek ısterım bırebır grsme bebegınızı tanımak acısından telefonum 05392936603 bebegızın temızlığı banyosu asıları doktor konrolu uyku vaktı oyun saatı yoğurdu mamasını cok dıkkat ederek yapacagımdan emın olabılısınız ıyı gunler
merhaba ben tuzlada oturym 6 yılık evlıyım1 oğlum var krse gıdıyor esım gemı muhendısı ben gıda teknıkerıyım bebek bakımında tecrubelıyım anne olduğum ıcın sızı daha ıyı anlıyorum 29 yasındayım temız tıtız guvenılır bırısym referans verebılrm malesef tuzla cıvarı ıstedığım için ıs bulamadım sızınle grsmek ısterım bırebır grsme bebegınızı tanımak acısından telefonum 05392936603 bebegızın temızlığı banyosu asıları doktor konrolu uyku vaktı oyun saatı yoğurdu mamasını cok dıkkat ederek yapacagımdan emın olabılısınız ıyı gunler