- 24 Nisan 2024
- 50
- 19
- 20
-
- Konu Sahibi hasrett100
Yaş 19 ise acele etme rüyalarla gaza gelip evlenmeArkadaşlar dün hıdırellezdi bildiğiniz üzere tuz yiyip uyudum. Evleneceğim kişiyi niyetleyip uyudum. Uyandım tekrar uyudum sabaha yakın şuan birlikte olduğum sevgilimi gördüm. Dans ediyoduk çok mutluyduk. Ev kalabalıktı misafirler vardı sonra sevdiğim adama ve misafirlere çay ikram ettiğimi hatırlıyorum en son bulaşık yikıyodum mutfakta anlamı nedir?
Tabi öyle acelemiz yok daha çok erkenYaş 19 ise acele etme rüyalarla gaza gelip evlenme
Hayırlısı olsun diyelim, hayra yıkalım ama sakın gaza gelme
Bende inanmıyorum aslında oyle şeylere denemek için yaptım merak ettimKararlarınız etkilemesin tabi ama bence bilinç altında olmasını istediğin olay bu. Kısa uykularda genelde düşündüklerin ile ilgili rüya görürsün.
Hmm diyor ki senin kocan var ne demeye yiyorsunBen evliyim yiyip yattım ruyamda yılanların saldırına uğradım değişik bir deneyim oldu.
Bende bugün diş koltuğuna yatıyordum demek ki benim beyaz atli prensim bir disci olucakBen evliyim yiyip yattım ruyamda yılanların saldırına uğradım değişik bir deneyim oldu.
Kocan varken tuz yersen yılanlar da seni yer demek istiyor benceHmm diyor ki senin kocan var ne demeye yiyorsunsen sıranı savmışsın
He valla cevabımı aldım oturdum.Hmm diyor ki senin kocan var ne demeye yiyorsunsen sıranı savmışsın